perjantai 2. heinäkuuta 2010

Grillattu mustamakkara pekonin kanssa



3 annosta (2 makkaranpätkää per annos)
Valmistusaika 10 minuttia


1 pkt Tapolan alkuperäisiä mustia makkaroita / n. 570 g
6 viipaletta pekonia
2 oksaa rosmariinia
jauhettua mustapippuria

Paketissa on 3 pitkää pätkää mustamakkaraa. Leikkaa ne puoliksi.

Murskaa rosmariinilehtiä mortelissa, niin että mehu irtoa.

Aseta pekoniviipaleet työtasolle. Laita niiden päälle aika paljon rosmariinilehtiä ja jauhaa vielä niiden pinnalle pippuria.
Kääri makkaranpätkiä pekoniviipaleiden sisälle vähän vinossa, niin että pekoniviipaleet kattaa koko makkaran.

Nosta makkarat grilliritilän päälle pekonin taitepuoli alaspäin. Grillaa makkaroita tasaisella hiilloksella noin 5 minuuttia. Käännä nopeassa tahdissa makkaroita, etteivät ne pala. Jos pekoniviipale irtoa, käännä makkaraa näin, että taitepuoli jää alaspäin. Lopuksi pekoni jää nätisti makkaran ympärille. Grillaa kunnes pekoni on kullanruskea ja makkara kypsä.

Tarjoiluehdotus: Kesäiltaan Camambert-juusto puolukoilla,
mehukkaan salaatin
ja perunamuusin/keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...