perjantai 2. heinäkuuta 2010

Camembert-juusto puolukoilla (vege)





Lautasellesi erikoinen
3-4 annosta
Valmistusaika noin 7-10 min.

1 rasia Camembert Le Rustique valkohomejuustoa / 250 g (voi olla muu pyöreä valkohomejuusto)
5 rkl puolukkahilloa
loraus konjakkia

Tarvitset vielä 2 isoa palaa foliota

Levitä foliopalat päällekkäin ristiin työtasolle (Punaisen Ristin merkin muotoinen).
Nosta juusto niiden keskipisteseen. Lusikoi puolukkahillo juuston päälle ja valuta vähän konjakkia puolukkahillon päälle. Sulje folio varovasti. Jätä juustolle tilaa folioon. Grillaa juustoa tosi varovasti miedolla hiilloksella. Periaatteessa juusto vaan sulaa grillin kuumuudessa. Se kestää vaan noin 5 minuuttia. Voit kurkistaa sisään avaamalla folion.

Huom! Kokeilemisen arvoinen! Samanlaisen voi valmistaa lakkahillosta.

Tarjoiluehdotus: Kesäiltaan grillatun mustamakkaran pekonin kanssa, mehukkaan salaatin ja perunamuusin/keitettyjen perunoiden kanssa. Sopii myös grillatun lihan kanssa.

Katso myös Uunissa paistettu Camembert.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...