perjantai 2. heinäkuuta 2010
Mehukas salaatti (vege)
1 iso kulho
Valmistusaika 20 minuuttia
1 ruukku tammenlehti-salaattia
50 g rucolaa
pala tuoretta kurkkua
12 kpl keltaisia kirsikkatomaatteja
1 keskikokoinen punainen paprika
1 pieni makea sipuli
vesimelonista 4 viipaletta
Kastike:
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 pkt Knorrin Dressing Mix yrtti-persilja salaattikastikeaineksia
loraus valkoviinietikkaa
ripaus sokeria
Huuhtele molemmat salaatit ja leikkaa tai nypi tammenlehdet pienemmäksi. Laita ne kulhoon.
Paloittele kaikki muut salaatin ainekset. Lisää kulhoon.
Valmista kastike. Kaada pieneen kulhoon öljy, lisää yrttiainekset, ripaus sokeria ja loraus valkoviinietikka. Sekoita aineet keskenään. Valuta kastike salaatin päälle.
Kääntele salaattia ja jätä se maustumaan tarjoilun saakka.
Tarjoilun ehdotus: Kesäiltaan grillatun mustamakkara pekonin kanssa,
Camambert-juusto puolukoilla ja perunamuusin/keitettyjen perunoiden kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti