keskiviikko 16. kesäkuuta 2010
Tikkuvoileivät pekoni-luumurullasta
8-9 kpl
Valmistusaika 30 minuuttia
Katso resepti Pekoni-luumurullat.
8-9 pekoni-luumurullaa
2-3 viipaletta perunalimppua
8-9 kpl kirsikkatomaattia
rosmariinin oksia
8-9 cocktailtikkua
Valmista pekoni-luumurullista tikkuvoileivät. Leikkaa perunalimpun viipaleilta kuori pois ja leikkaa viipaleet 4 palaksi. Aseta pekonirulla jokaisen leipäpalan päälle. Pistä cocktailtikut kirsikkatomaateista läpi ja pistä tikut vielä pekonirullista ja leivistä läpi. Koristele tikkuleivät rosmariinin oksalla.
Tunnisteet:
30 min,
alkupala,
cocktailpalat,
juhlapöytään,
pikkusuolainen,
porsas,
voileivät
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti