keskiviikko 16. kesäkuuta 2010
Pekoni-luumurullat
8-9 rullaa
Valmistusaika noin 30 minuuttia
1 pkt / 120 g pekonia (paketissa on noin 8-9 viipaletta)
8-9 kuivattuja luumuja
tuoretta rosmariinia
rouhittua mustapippuria
8-9 cocktailtikkua
Murskaa rosmariinin lehtiä mortelissa, niin että niistä irtoaa mehua.
Ota esille uunipelti ja laita sen päälle leivinpaperi.
Levitä työtasolle pekoniviipaleet. Aseta jokaisen viipaleen päälle rosmariinin lehtiä ja ripottele rouhittua pippuria. Pane pekoniviipaleen yhteen päätyyn luumu ja kääri se pekoniviipaleen sisälle. Rouhi pinnalle pippuria. Valmista näin kaikki rullat. Nosta rullat pellille taitepuoli alaspäin. Paista rullia 200 asteessa uunin keskitasolla 20-25 minuuttia kunnes rullat ovat pinnalta kullanruskeita.
Anna hetken jäähtyä ja siirrä rullat talouspaperiarkille, missä ylimääräinen rasva valuu paperiin.
Pistä jokaisen rullan läpi cocktailtikku ja aseta rullat tarjoilualustalle.
P.S. Hyviä myös jäähtyneinä.
Tunnisteet:
30 min,
alkupala,
cocktailpalat,
juhlapöytään,
pikkusuolainen,
porsas
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti