sunnuntai 13. kesäkuuta 2010
Täytetyt kananmunat
Täytetyt kananmunat ovat eestiläisen juhlapöydän kestosuosikkeja.
10 kpl
Valmistusaika yhteensä 30 minuuttia
5 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 rkl smetanaa
1 rkl majoneesia
1,5 tl sinappia
ripaus jauhettua valkopippuria
ripaus suolaa
koristeeksi 10 kpl kokonaisia mustapippureita ja persiljan oksia
Halkaise munat ja poista munan keltuaiset kulhoon. Hienonna puulusikalla keltuaiset. Lisää smetana, majoneesi, sinappi, pippuri ja suola. Sekoita ainekset puulusikalla tasaiseksi ja lusikoi tahna pursotinpussiin. Täytä munan valkuaiset tahnalla ja koristele mustapippurilla ja persiljan oksalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti