sunnuntai 13. kesäkuuta 2010
Silli punaviinimarinadissa uusien perunoiden kanssa
4 annosta
Valmistusaika noin 40 minuuttia
Katso Silli punaviinimarinadissa valmistusohje.
Lisäksi tarvitaan:
16 kpl pieniä samankokoisia varhaisperunoita (noin 450-500 g)
nippu tilliä
ripaus suolaa
Tomaatti-kurkkusalaatti:
4 keskikokoista tomaattia
pala kurkkua
rouhittua mustapippuria
Kylmäkastike:
200 g kermaviiliä
200 g raejuustoa
ripaus suolaa
hienonnettua tuoretta persiljaa ja tilliä
4 kpl täytettyjä kananmunia
1 purkki punaviinimarinoituja sillipaloja, 7-8 palaa silliä per annos ja lisäksi marinadin sipulinrenkaita
Valmista kastike. Sekoita kastikkeen aineet keskenään pienessä kulhossa.
Nosta sillipurkista sillipalat ja sipuliviipaleet talouspaperille kuivumaan.
Viipaloi tomaatit ja aseta ne sivuun. Leikkaa jokaisen tomaattiviipaleen väliin kurkkuviiplale.
Annoslautanen edellyttää, että olet jo valmistanut täytetyt kananmunat.
Katso resepti Täytetyt kananmunat.
Pese huolella perunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi. Kaada vesi pois ja ripottele kattilaan hienonnettu tilli.
Perunoiden keittämisen aikana ota esille 4 lautasta. Aseta jokaisen lautasen keskipisteeseen 1 täytetty kananmuna. Aseta salaatti lautasen oikealle puolelle, klo 12-18 kohdalle. Aloita tomaattiviipaleista ja aseta päällekkäin vuorotellen kurkku-tomaatti-kurkku-jne. viipale. Lusikoi salaatin päälle kastiketta ja kastikkeen väliin ripottele rouhittua mustapippuria. Aseta silliviipaleet lautaselle klo 18-21 kohdalle. Nosta klo 21-00 kohdalle 4 kpl:tta varhaisperunoita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti