keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Chili-kookos-kanakastike - Chili-kookos-kanakaste


2-3 annosta
30 minuuttia

430 g / 3 broilerinfileetä viipaleina
1 chilipalko viipaleina (siemenien kera)
4 g / 1 pienempi pala tuoretta inkivääriä ohuina tikkuina
1-2 salottisipulia suikaleina
1-2 valkosipulin kynttä ohuina viipaleina
2 ml kookoskermaa
2 dl ruokakermaa
ruususuolaa tai merisuolaa
korianteria hienonnettuna
pala voita

Ruskista ja kypsennä kasarissa voissa broileri, inkivääri, sipuli ja valkosipuli. Kaada joukkoon kookos- ja ruokakerma, lisää suola sekä anna kypsyä keskilämmöllä kunnes broileri on kypsä. Lisää chili ja anna kypsyä muutaman hetken. Koristele korianterilla. Tarjoile kurkumalla ja suolalla maustetussa vedessä keitetyn basmati-thairiisisekoituksen kera.

***

2-3 portsjonit
30 minutit

430 g / 3 broilerifileed viiludena
1 chilikaun viiludena (seemnetega)
4 g / 1 väiksem tükk ingverit ôhukeste pikkade tikkudena
1-2 shalotisibulat lôikudena
1-2 küüslaugu küünt ôhukeste viiludena
2 ml kookoskoort
2 dl toidukoort
roosisoola vôi meresoola
korinderilehti hakituna
tükk vôid

Pruunista ja küpseta kôrge äärega pannil broiler, sibul, küüslauk ja ingver. Kalla hulka kookos- ja toidukoor, lisa sool ning anna küpseda keskmisel temperatuuril kuni broiler on küps. Lisa chili ja küpseta veel môned hetked. Kaunista korianderiga.
Serveeri kurkumi ja soolaga maitsestatud vees keedetud basmati-thairiisiseguga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...