torstai 15. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua! Pisan kartano, Espoo, Suomi – Häid Jôule! Pisa môis, Espoo, Soome


FIN

Kävimme joulukuun alkupuolella Pisan kartanossa meidän tyttären kuusijuhlassa. Ulkona oli pimeää ja vesisateista, siksi en saanut rakennuksen ulkopuolella otettu kauniita kuvia. Katso pienen Pisan kartanon kuvaa kauniissa lumisessa maisemassa täältä. Kartanon tiloissa oli taas ihanaa vanhan hirsirakennuksen hupaisaa tunnelmaa. Ikkunapöydillä oli jouluvaloja ja rivissä päiväkerhon lasten tekemiä tonttuja. Niillä jouluisilla kuvilla toivotan oman blogin lukijoille Rauhallista Joulua! Tavataan joulujen jälkeen.

Voisula perheineen

++++

EST

Käisime jôulukuu alguses väikses Pisa môisas meie tütre kuusepeol. Väljas oli pime ja vihmane, sellepärast ei saanud ma häid pilte môisast väljastpoolt. Vaata Pisa môisa pilte ilusas lumises talvemaastikus siit. Môisa ruumides oli aga vana palkehituse hubast tunnet. Aknalaudadel oli jôuluvalgusi ja rivis laste päevaringi tehtud päkapikud. Nende meeleolukate piltidega soovin oma blogi lugejatele Rahulikke Jôule! Kohtume peale jôule.

Voisula perega
Katso myös:
Vaata ka:

Mansikka-valkosuklaakonvehdit
Rusina-tummasuklaakonvehdit
Pähkinäkeksit
Inkivääri-pähkinäpikkuleivät
Helpot suklaakeksit – Lihtsad shokolaadiküpsised
Joulumuffinit
Taatelikakku
Puolukka-omenasalaatti - Pohla-ôunasalat

4 kommenttia:

 1. Ihanaa juolua sinulle ja kiitos linkistä 100 top ruokablogeissa. Kävin heti ilmoittamassa itseni mukaan.

  VastaaPoista
 2. Hei Tupu! Kiitos ja hyvää joulua myös sinulle ja ihanalle perheellesi! Kiva kun laitoit oman blogin Top100 listalle, mielestäni on hyvä kun blogi on listoilla, toki jokainen tekee oman päätöksen. Itse en tiedä, miten minun blogi sinne on päässyt. Kun löysin sen sieltä, oli yllätys suuri.

  Kaikille lukijoille ja ruokablogien pitäjille: kyseessä on Top100 ruokablogit lista. (Se löytyy nyt myös minun blogilistan sivupalkista, missä on mm. muutkin suomen- ja eestinkieliset blogit jotka ovat ottaneet Lautasellesi omalle blogilistalle). Top100 ylläpitää blogin Ankerias Vipunen omistaja ja eilen ihan sattumalta löysin hänen postauksen siitä lisasta netissä. Linkki on tämä: http://ankeriasvipunen.blogspot.com/2011/12/kuppi-puerhia-auvisen-lohipiirakkaa-ja.html

  Sinne Top100 listalle voi itse ilmoittaa oman blogin. Olen ymmärtänyt, että se on avoin kaikille suomen ruoka-blogeille.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja tunnelmallista Joulua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tarina! Minulla oli joulukuu niin täynnä kiirettä, etten ehtinyt lähettämään erikseen joulutervehdyksiä. Toivotan sinulle Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...