torstai 29. joulukuuta 2011

Joulu Hello Kitty täytekakku - Jôulu Hello Kitty tort
FIN

Meidän tytär halusi syntymäpäiväksi Hello Kitty’n kakkua. Meillä on alkanut Hello Kitty-mania. Tyttären syntymäpäivä on melkein joulujen alla ja siksi valmistin hänelle Joulu Hello Kitty’n kakun. Löysin Googlesta Hello Kitty’n kuvan ja valmistin kakun koristeen samalla periaatteella kuin viime vuonna Muumikakun koristeen. Tein kissan päästä siluetin niin lumivalkoisesta kaulintamassasta kuin luonnonvalkoisesta mandelimassasta ja jostain syystä päätin kakulle laittaa luonnonvalkoisen siluetin mandelimassasta, mille tein Hello Kitty’n kasvot. Mielestäni luonnonvalkoinen kuva erottui hyvin muusta kakkukoristelusta, koska nro 3 oli lumivalkoisesta kaulintamassasta, sokerikuorrutus sekä Haribon vaahtokarkit olivat samoin lumivalkoisia.

Pehmitin käsissä marsipaanin ja valmistin 4 paketista yhden ison pyöreän palan, mistä kaulin ison 3 mm paksuisen levyn. Kaulijalla pitää olla vahvat käsivoimat, koska kauliminen on haastava työ. Varaa sitä varten runsaasti aikaa. Suosittelen kaulia marsipaania ison leivinpaperin arkin päällä ja ottaa kakkupohja mitaksi (sen laittamalla marsipaanin päälle voi arvioita marsipaanilevyn kokoa). Minulla tuli leivinpaperin vastassa olevasta marsipaanilevyn puolesta kauniimpi, koska sen pinnalle tuli kaunista marmorin kuviota. Sen puolen jätin kakun kuorrutuksen ulkopuoleksi. Minä olen tavallinen perheenäiti joka leipoo 1-2 kertaa vuodessa täytekakkua ja siksi minulla oli käytössä ihan tavallinen puukaulin ja kaulintatason alle laiton leivinpaperi arkin ettei marsipaani tarttuisi työtason pinnalle. Pärjäsin niillä. Olen lukenut, että voi ripotella myös tomusokeria marsipaanin alle kaulimisen aikana.

Marsipaanilla kuorrutetun täytekakun tekemisellä pitää ottaa huomioon muutamia sääntöjä, että se onnistuisi hyvin. Minä löysin hyödylliset vinkit Kinuskikissalta ja Ullaunelmalta. Suuret kiitoksia heille, koska ilman niitä vinkkejä olisi täytekakun valmistaminen epäonnistunut.

Marsipaanikuorrutuksen ansiosta tuli kakku hyvin makea. Kakku oli sisältä sopivasti kostea ja pehmeä. Se oli kauniisti tiivis, sitä oli hyvä leikata ja kakun pala pysyi nätisti koossa. Pidimme syntymäpäivän pienessä lähipiirissä, mutta hyvä mieli muhkeasta kakusta oli suuri. Yksi pieni moka kävi kun siirsin suklaaosia kissan naamalle, yksi osa jäi vähän huonosti naamalle ja siirsin sitä sekä siitä jäi heti suklaajälki valkoisele naamalle. Ei kannata myös painaa suklaaosia naamalle, koska huoneen lämmössä ne asettuvat itse paikoilleen.

Minulla olivat kakkupohjan valmistamista varten pienikokoiset kananmunat, siksi valmistin yhden pohjan 10 munasta, mihin lisäsin 8 rkl vehnäjauhoja ja 8 rkl sokeria. Muuten valmistan kakkupohjan 8x8x8. Käytin kakkupohjaa, millä on halkaisija 26 cm, millä irrotettava reuna.

Muutama sana juhlapöydän kattauksesta Hello Kitty’n kertakäyttöastioilla ja tilan koristelusta Hello Kitty ilmapalloineen…. Siitä voi varmasti olla eri mieltä, kannattako laittaa huomattava summa rahaa pelkästään kattaukseen? Mielestäni se ei ole turhanpäiväistä. Jos sinulla vaan on mahdollista, silloin sellainen teema-sijoitus kannattaa. Hello Kitty esineet olivat kuin hieno kehus taulun ympärillä. Ne korostivat isoa Hello Kittyn kakkua pöydällä. Huomasin, miten vieraat hiljaisina katselivat kattausta ja kakkua. Se oli myös silmäruokaa. Minä sanon: panosta teemakattaukseen ja säästä muualla. Ne kolme tuntia syntymäpäiväpöydän ympärillä oli kuin kauniista Hello Kitty-satua.

12-18 palaa
Valmistusaika noin 3 tuntia

Yhdelle kakkupohjalle:
10 pientä kananmunaa
8 rkl sokeria
8 rkl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
(leivoin 2 pohjaa)

Kostutus:
2 dl mansikkamehutiivistettä
1 dl vettä
½ dl sitruunamehua

Täytevaahto:
5 dl kuohukermaa
1 rasia / 250 g mascarponea
8 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Täyte:
Dr Oetkerin suklaaströsseliä tai rouhittua suklaata
½ l / 440 g mansikkahilloa

Koristelu:
4 pkt / 800 g Dr. Oetkerin vaaleanpunaista marsipaania
1 pkt/ 200 g Dr.Oetkerin mandelimassaa
1 pussi / 250 g Haribo Chamallows Christmas vaahtokarkkeja
valkoista kaulintamassaa, mistä tehdään nro 3
pieni pala maitosuklaata, mistä tehdään Hello Kitty’n silmät, suu ja viikset

Sokerikuorrute (ohje löytyi Ruokalasta, otin siitä mallia):
2 munanvalkuaista
n. 400 g tomusokeria
sitruunamehua

Ensiksi tee Hello Kitty’n pään siluetti mandelimassasta. Katso tekstin alussa Muumikakun ohjetta. Merkkaa siluetille silmien, suun, viiksien ja vaahtokarkkikoristeen paikka. Tällä kertaa leikkasin ihan veitsenterällä kissan pään siluetin mandelimassasta.

Valmista nro 3 kaulintamassasta muovaamalla siitä pitkä nauha, mistä valmistat nro 3:n.

Valmista suklaasta Hello Kitty’n silmät, suu ja viikset. Sulata pala maitosuklaata pienessä kupissa mikroaaltouunissa. Valmista pienestä muovipussista tai leivin/voipaperin palasta pursotin, täytä se sulanut suklaalla ja tee leivinpaperille kissan silmät, suu ja viikset (tee niitä monta ja valitse niistä myöhemmin paremmin onnistuneet kakun koristelua varten). Nosta ne leikkuulaudan päällä jääkaappiin kovettumaan.

Voitele kakkuvuoka (halkaisija 26 cm, irrotettava reuna). Leikkaa leivinpaperista pyöreä ympyrä. Taita leivinpaperin arkki puoliksi, se puoliksi jne. Lopuksi jää paperinuoli. Aseta nuolen kärki vuoan keskipisteeseen vaaka-asennossa ja leikkaa nuolen leveästä reunasta ylimääräinen paperi vuon reunan kohdalta poikki. Saat leivinpaperista ympyrän. Aseta se vuoan pohjalle.

Valmista monitoimikoneella sokerikuorrute. Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi sekä vähitellen lisää tomusokeri ja jatkaa vaahdottamista kunnes sokerikuorrute on sopivasti jäykkä. Se ei valu koneen vispilältä alas kulhoon vaan pysyy notkeana vispilässä. Siirrä sokerikuorrute toiseen kulhoon. Pese ja kuivaa koneen kulho.

Valmista kakun pohjat. Erota munien keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Valkuaiset voit laittaa suoraan monitoimikoneen kulhoon. Lisää joukkoon ripaus suolaa sekä vaahdota valkuaiset koneella kovaksi vaahdoksi. Kaada vaahto toiseen isoon kulhoon.

Sekoita valkuaisten vaahtoutumisen aikana isossa kulhossa vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Kaada monitoimikoneen kulhoon keltuaiset, lisää joukkoon sokeri ja vaahdota keltuaiset tasaiseksi vaahdoksi. Vaihda vatkain sekoittimeen (katso koneen käyttöohjetta). Käynnistä kone uudelleen. Lisää yksi ruokalusikallinen kerrallaan jauhoseosta. Kun kaikki ainesosat ovat keskenään hyvin sekoittuneet, pysäytä kone ja ota kulho koneesta irti. Kaada valkuaisvaahto koneen kulhoon ja kääntele isolla puulusikalla kakkupohjataikina tasaiseksi ja kuohkeaksi taikinaksi sekä kaada se kakkuvuokaan. Tasoita taikina pinnalta. Nosta kakkuvuoka 200 asteeseen uunin keskiritilätasolle ja paista pohjaa noin 30 minuuttia. Puutikulla voit tarkistaa kakkupohjan kypsyyteen. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, silloin kakkupohja on kypsä.

Irrota reuna vuoasta ja leivinpaperi varovasti kakun pohjasta sekä jätä pohja pöydälle jäähtymään. Valmista toinen samanlainen kakkupohja.

Sekoita keskenään kulhossa kostutusaineet.

Valmista monitoimikoneella täytevaahto vaahdottamalla ensiksi kuohukerma, sokeri, vaniljasokeri keskenään sekä lopuksi lisäämällä mascarpone.

Kasaa kakku työtasolla leivinpaperi arkin päällä. Ensiksi leikkaa kakkupohjat poikittain kahteen osaan. Kahdesta kakkupohjasta saat yhteensä 4 osaa. Aseta yksi kakkupohjan puolikas työtasolle leikkauspuoli ylöspäin. Kostuta pohjaa vaan vähän (siksi, että kostutusneste ei valuisi marsipaanikuorrutuksen reunan alta ulos kakkupaperille). Levitä mansikkahilloa kakkupohjalle (myös sitä vähän). Levitä täytevaahtoa hillon päälle (ei kovin paljon, sopivasti).

Aseta toinen kakkupohjan puolikas täytteen päälle. Kostuta ja täytä se samassa järjestyksessä kuin ensimmäinen, mutta laita enemmän kostutusnestettä ja täytteitä. Ripottele täytevaahdon päälle kerros suklaaströsseliä tai rouhittua suklaata. Suklaata laitetaan vaan toisen kakkukerroksen päälle.

Samalla tavalla tee kakun 2 viimeistä kerrosta ja päällimmäinen kakkupohja aseta kakulle leikkauspinta alaspäin. Päällimmäiselle kerrokselle levitä vähemmän mansikkahilloa ja vaahtoa. Levitä myös kakun reunalle ohut kerros täytevaahtoa.

Kauli leivinpaperi arkin päällä marsipaanista iso pyöreä 3 mm:n paksuinen marsipaanilevy. Sillä on oltava niin iso, että se kattaa koko täytekakun pinnan. Nosta marsipaanilevyn keskipiste kakun keskipisteen päälle ja levitä se varovasti kakulle. Silitä käsillä marsipaanilevyä kakun päältä keskipisteestä reunojen saakka sekä reunoilta alas niin, ettei jää ilmaa kakun ja marsipaanin väliin. Leikkaa pizzaleikkurilla alareunasta ylimääräinen marsipaani pois ja painaa sormilla marsipaanireunaa kakun pohjan alle.

Vedä leivinpaperi arkista kakkua työpöydän reunan yli sen verran, että saat molemmat kädet kakkupohjan alle sekä nosta se varovasti tarjoilualustalle.

Koristele täytekakku Hello Kitty’n kuvalla. Liimaa siluetti sokerikuorrutteella kakulle. Liimaa sokerikuorrutteella kissalle jouluvaahtokarkkikoriste vasemman korvan alle, missä Hello Kitty’llä on rusetti tai kukka. Nosta kahdella veitsenterällä kissan naamalle suklaasilmät, -suu ja -viikset, koska sormien välissä suklaa sulaa saman tien. Liimaa vaahtokarkit sokerikuorrutteella kakun alareunaan. Sokerikuorrutetta saa olla runsaasti, koska se symbolisoi lunta.

Säilytä marsipaanikuorrutettua kakkua ilman kupua kylmässä ja anna sillä maustua 1-2 tuntia ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotus: Pienten tyttöjen syntymäpäiväksi.

+++++

EST

Meie tütar soovis oma sünnipäevaks Hello Kitty torti. Meil on alganud Hello Kitty-maania. Tütre sünnipäev on enne jôule ja sellepärast tegin talle Jôulu Hello Kitty tordi. Leidsin Googlest Hello Kitty pildi ja valmistasin tordi kaunistuse samal viisil kui eelmisel aastal Muumi tordile Muumi kaunistuse. Joonistasin hariliku pliiatsiga küpsetuspaberi läbi paberile kassi silueti, lôikasin selle välja, rullisin matsipanimassist plaadi, asetasin kassi silueti plaadi peale ja lôikasin noaga martsipanist silueti välja. Puutikuga tähistasin silmade, vurrude ja suu kohad. Tegin kaks Hello Kitty siluetti, ühe lumivalgest suhkrumassist ja teise naturaasest valgest mandlimassist. Otsustasin tordile panna mandlimassist tehtud silueti. Pôhimôtteliselt on see maitse asi, sellel hetkel loomulik valge sileutt tundus ôigemana, sest Hello Kitty pilt tôusis muust kaunistusest esile, sest muud kaunistused olid lumivalged.

Pehmendasin käte vahel roosat matsipani ja valmistasin 4 pakendist ühe suure ümara koogi, mille rullisin 3 mm paksuseks suureks plaadiks. Martsipani rullijal peab kätes olema palju jôudu, sest martsipani rullimine on suur töö. Planeeri selle jaoks piisavalt aega. Töö edeneb millimeetri haaval. Soovitan martsipani rullida küpsetuspaberi suure tüki peal ja vôtta tordivorm môôduks (selle martsipaniplaadi pealeasetamise abil vôib arvestada martsipaniplaadi suurust ja sobivust). Minul tuli küpsetuspaperi vastu olevast poolest ilusam pool, sest sellest poolest tuli koguni ilusat marmorimustrit meenutav pind. Selle poole martsipaaniplaadist jätsin tordi peal nähtavaks pooleks. Mina olen tavaline pere-ema, kes küpsetab suurt sünnipäevatorti 1-2 korda aastas ja sellepärast minul oli kasutuses täiesti tavaline puust taignarull ja rullimise alusele panin küpsetuspaberi tüki. Olen lugenud, et martsipani rullimise all vôib kasutada ka ohtralt tuhksuhkrut. Sain nendega hakkama.

Martsipanikattega tordi valmistamisel peab arvestama môningate reeglitega, et tort ônnestuks hästi. Mina leidsin vajalikud ôpetused Kinuskikissalt ja Ullaunelmalt. (Tordi valmistamise retseptis on need ôpetused sees). Suured tänud neile, sest ilma neid ôpetusi ei oleks minu tort ônnestunud.

Tänu martsipanikattele tuli tort väga magus. Tort oli seest sobivalt niisutatud ja pehme. See oli ilusti tihe ilma ôhuaukude ja pragudeta. Seda oli hea lôigata ja torditükk säilitas hästi oma vormi. Eriti hästi ônnestunud tort. Tähistasime sünnipäeva väikses perepiiris, aga hea meel uhkest tordist oli suur. Üks väike äpardus juhtus shokolaadiosade paigutamisega kassi näöle ja üks osa jäi veidi halvasti. Tôstsin seda uuesti ja kohe jäi shokolaadijälg kassi näöle. Ei tasu ka noateraga vajutada shokolaadiosi näole kinni, sest toasoojuses need asetuvad ise kohale.

Minul oli tordipôhja valmistamise jaoks olemas väiksed kanamunad, sellepärast valmistasin ühe pôhja 10 munast, millele lisasin 8 sl nisujahu ja 8 sl suhkrut. Muidu valmistan tordipôhja 8x8x8. Minul on tordivorm, mille läbimôôt on 26 cm, eemaldatav äär.

Môned sônad peolaua katmisest Hello Kitty ühekordselt kasutatavate nôudega ja ruumi kaunistamisest ôhupallidega. Kindlasti vôib olla erinevaid arvamusi sellest, et kas tasub märkimisväärse summa eest osta ainult lauakatmise vahendeid? Minu arust see ei ole arulage môte. Kui sinul on vôimalus, siis soovitan soojalt investeerida ka lauakatmisesse ja see tasub ennast ära. Hello Kitty vahendid olid kui ilus raam maali ümber. Need rôhutasid Hello Kitty torti laual ja lôid ühtse terviku. Märkasin, kuidas külalised vaikselt vaatasid kaetud lauda ja torti. See oli ka silmarooga. Mina ütlen: investeeri laua katmisesse ja hoia kokku kusagilt mujalt. See 3 tundi lapse sünnipäevapidu oli kui ilusat Hello Kitty muinasjuttu.

12-18 tükki
Valmistusaeg umbes 3 tunti

Ühele tordipôhjale:
10 väikest kanamuna
8 sl suhkrut
8 sl nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
veidi soola
(küpsetasin 2 tordipôhja)

Tordi niisutamine:
2 dl konsentreeritud maasikamahla
1 dl vett
½ dl sidrunimahla

Täidisevaht:
5 dl rôôska koort
1 karp / 250 g mascarponet
8 sl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut

Täidis:
Dr Oetkeri dekoorshokolaadi vôi hakitud shokolaadi
½ l / 440 g maasikamoosi

Kaunistus:
4 pakki / 800 g Dr. Oetkeri roosat martsipani
1 pakk/ 200 g Dr.Oetkeri mandlimassi
1 kotitäis / 250 g Haribo Chamallows Christmas vahukomme
suhkrumassi (ma usun, et see on suhkrumass, sest internetist leidsin samasuguse aine, soome keeles ”kaulintamassa”), milles tehakse nro 3
väike tükk piimashokolaadi, millest tehakse Hello Kitty silmäd, suu ja vurrud

Suhkruglasuur (retsept leidus Ruokala lehelt, millest vôtsin eeskuju):
2 munavalget
umbes 400 g tuhksuhkur
sidrunimahla

Kôigepealt tee Hello Kitty peafiguur mandlimassist. (Loe algusest sissejuhatusest juhend).

Valmista nro 3 suhkrumassist tehes massist pika nööri ja sellest nro 3.

Valmista shokolaadist Hello Kitty silmad, suu ja vurrud. Sulata tükk shokolaadi väikses kausis mikroahjus. Valmista väiksest kilekotist vôi küpsetus/vôipaberist pritsikott, täida see shokolaadiga ja tee küpsetuspaberile mitu suud, silmi ja vurre, mille hulgast hiljem tordile valid paremini ônnestunud. Tôsta need lôikelaua peal külmkappi kôvenema.

Määri kergelt tordivorm vôiga üle (läbimôôt 26 cm, lahtikäiv äär). Lôika küpsetuspaberist suur ring. Voldi küpsetuspaberi suur tükk pooleks, see omakorda pooleks jne. Saad noole. Aseta noole ots tordivormi keskele horisontaalasendis ja teine ots vormi äärele ning lôika äärest paberilt üleliigne osa ära. Nii saad vormipôhja suuruse paberiringi. Aseta see vormi pôhjale.
Valmista köögikombainiga suhkruglasuur. Vahusta munavalged kôvaks vahuks ning lisa vähehaaval tuhksuhkur ning jätka vahustamist kuni suhkruglasuur on sobivalt jäik ja paks. See ei tilgu kombaini viplilt kaussi vaid püsib vipli küljes. Tôsta suhkruglasuur teise kaussi. Pese ja kuivata köögikombaini kauss.

Valmista tordi pôhjad. Eralda kanamunade kollased ja valged teineteisest. Kanamuna valged vôid panna kohe köögikombaini kaussi. Lisa sellele veidi soola ja vahusta köögikombainiga munavalged kôvaks vahuks. Kalla vaht teise suurde kaussi.

Sega munavalgete vahustamise ajal uues kausis nisujahu ja küpsetuspulber omavahel.

Kalla köögikombaini kaussi munakollased, lisa suhkur ja vahusta need tasaseks vahuks. Vaheta köögikombaini vispel taigna segajaks (vaata oma köögikombaini kasutusjuhendit). Kävita kombain uuesti. Lisa üks supilusikas korraga jahusegu. Kui kôik ained on omavahel hästi segunenud, peata kombain ja vôta kauss kombainist lahti. Kalla munavalgevaht köögikombaini kaussi ja sega puulusikaga taigen ühtlaseks ja kohevaks. Kalla torditaigen tordivormi ja tasanda se pealt. Tôsta tordivorm 200 kraadisesse ahju keskmisele kôrgusele ja anna küpseda umbes 30 minutit. Puutikuga vôid kontrollida tordipôhja küpsust. Kui tikule ei jää tainast, siis on pôhi küps.
Eemalda tordivormi äär ja küpsetuspaber tordipôhjast ning jäta tordipôhi lauale jahtuma. Tee teine samasugune tordipôhi.

Sega kausis tordi niisutamise ained omavahel.

Valmista köögikombainiga täidisevaht vahustades kôigepealt vahukoor, suhkur, vaniljesuhkur omavahel ning lôpuks lisades mascarpone.

Lao tort töölaual küpsetuspaberi peal. Kôigepealt lôika tordipôhjad pôigiti kaheks osaks. Saad kokku 4 pôhja. Aseta üks tordipôhi pool töölauale lôikepool ülespoole. Niisuta alumist tordipôhja tagasihoidlikult (et niisutusvedelik ei valuks martsipanikatte ääre alt välja tordipaberile). Määri maasikamoosi tordipôhjale (seda samuti tagasihoidlikuölt, sama pôhjus). Määri täidisevahtu tordipôhjale (samuti ei eriti palju).

Aseta teine tordipôhi täidise peale. Niisuta ja täida se samas järjekorras kui esimene, aga pane rohkem niisutusvedelikku ja täidiseid. Lisa täidisevahu peale ka shokolaadidekoori vôi shokolaaditükke. Shokolaadi lisatakse ainult keskmisele kihile.
Samamoodi tee tordi 2 viimast kihti ja aseta tordipôhi tordile lôikepind allapoole. Pealmisele tordipôhjale määri vähem maasikamoosi ja vahtu. Määri ka tordi äärtele ôhuke kiht täidisevahtu.

Rulli küpetuspaberi suurel tükil martsipanist suur ümar 3 mm paksune plaat. See peab olema nii suur, et see katab kogu tordi pinna. Tôsta martsipanikatte keskpunkt tordi keskpunti peale ja levita see ettevaatlikult tordile. Silu kätega tordi keskelt äärte suunas ja äärtelt alla martsipanikatet nii, et ôhku ei jää katte alla ja kate on ühlaselt ja tihedalt tordi peal. Lôika pizzalôikuriga üleliigne kate tordi alumist äärt mööda ära ja vajuta martsinapi alumine äär tordi pôhjakihi ääre alla.

Tômba küpetuspaberi äärest ettevaatlikult torti töölaua ääre suunas kuni saad môlemad käed tordipôhja alla ning tôsta tort ettevaatlikult tordi serveerimise alusele.

Kaunista tort Hello Kitty pildiga. Liimi suhkruglasuuriga siluett tordile. Kinnita / liimi suhkruglasuuriga kassile jôuluvahukommidest peaehe vasaku kôrva alla, kus Hello Kitty’l on lill. Tôsta kahe noatera abil kassi näöle shokolaadisilmad, - suu ja - vurrud, sest sôrmede vahel shokolaad sulab otsekohe ära.
Kinnita / liimi vahukommid suhkruglasuuriga tordi alaäärele. Glasuuri vôib olla palju, sest see sümboliseerib lund.

Säilita martsipanikattega torti ilma kaaneta külmas kohas ja anna sellel maitsestuda 1-2 tundi enne serveerimist.

Serveerimise ettepanek: Väikeste tüdrukute sünnipäevaks.

4 kommenttia:

 1. Kakku on kaunis. Olet suuren työn tehnyt sen valmistamisessa. Mutta tyttäresi oli varmasti hyvin onnelinen taitavasta äidistään joka osaa tehdä hänelle HelloKitty kakun.
  Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Hei Maiju! Se oli todella suuri työ. Mutta hyvin mielenkiintoinen sellainen. Tytär oli innoissaan ja tietenkin kuvilta on kivaa katsella omaa syntymäpäiväkakkua jälkikäteen. Se on nyt ikuisesti hänen syntymäpäiväkakku. Onnellista Uutta Vuotta myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Upea Hello Kitty'kakku kertakaikkiaan prinsessamainen!
  Sinulla on siellä varmaankin maailman onnellisin syntymäpäiväsankaritar. Onnea hänelle!
  Innostavaa uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hei Tarina! Kiitos! Tytär oli onnellinen kakusta, hän luulee, että sitä on nyt aina jääkaapissa. Innostavasti on uusi vuosi alkanut, toivon siitä mielenkiintoista. Onnellista alkanut vuotta sinullekin!

  VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...