keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kirjolohen mädin ja mascarponen maljat – Vikerforelli mari mascarponega


Tästä teille superhyvää, superjuhlavaa ja superhelppoa alkupalaa juhlahetkeen!

Superhyvää Uutta Vuotta 2014!


4 maljaa
Valmistus 15 minuuttia

200 g suomalaista kirjolohen mätiä
250 g mascarponea
sitruunamehua
muutama varsi ruohosipulia hienonnettuna tai tilliä
ripaus suolaa
rosépippuria tai jauhettua mustapippuria
2 viipaletta paahtoleipää

Lusikoi jokaiseen pieneen jälkiruoka-astiaan 2 rkl:sta kirjolohen mätiä.

Paahda paahtoleivät, anna jäähtyä, leikkaa niiltä kuoret pois sekä leikkaa ne 1 cm kuutioiksi. Jaa kuutiot neljään jälkiruoka-astiaan.

Sekoita huoneenlämpöinen mascarpone, sitruunamehu, suola ja hienonnettu ruohosipuli kulhossa keskenään. Nosta mascarponea pursotinpussiin, millä on suutinosa sekä pursota kreemiä jokaisen jälkiruoka-astiaan leipäkuutioiden päälle.

Koristele annokset pippurilla sekä ruohosipulilla tai tillillä. Tarjoile heti.

***


Siit teile super hea, super pidulik ja super lihtne eelroog pidulikuks juhuks.

Super Head Uut Aastat 2014!


4 portsjonit
Valmistus 15 minutit

200 g vikerforelli marja
250 g mascarponet
sidrunimahla
paar vart murulauku vôi tilli peeneks hakituna
veidi soola
rosépipart vôi jahvatatud musta pipart
2 viilu röstleiba

Tôsta lusikaga iga väikse magustoidunôu sisse 2 sl:t vikerforelli marja.

Rösti leivaviilud, anna jahtuda ja lôika nendelt koored ära ja lôika leibadest 1 cm suurused kuubikud. Jaga kuubikud nelja magustoidunôu vahel.

Sega kausis omavahel toasoe mascarpone, sidrunimahl, sool ja hakitud murulauk. Tôsta mascarpone tordipritsi kotti, millel on otsik ja jaga kreem nôusesse röstleivakuubikute peale.

Kaunista portsjonid pipra ja murulaugu vôi tilliga. Serveeri kohe.

6 kommenttia:

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...