perjantai 17. tammikuuta 2014

TOP 100 toidublogid

Mainospostaus. Yhteistyössä ruokablogi Ankerias Vipunen.

Olin viime vuonna blogini kautta monessa mukana. Blogiin tuli niin valtavasti kaikenlaisia kutsuja ja yhteydenottoja, hamstrasinkin itselleni paljon tehtäviä, mutta kaikkea tuli kerrallaan liian paljon ja vasta tämän vuoden alussa ehdin purkaa rästejä.

Yksi pikkuprojekti, missä olin mukana, on eestinkielinen TOP 100 toidublogid (sama kuten vastaava suomenkielinen TOP 100 ruokablogit). Tämä lyhyt ilmoitusluonteinen postaus on suunnattu ennen kaikkia eestinkielisille ruokablogeille, että nostaa esille ja levittää sitä uutta tammikuun alussa julkaistua blogilistaa eestiläisten joukossa. TOP 100 sivun perustaja on ruokabloggaaja Ankerias Vipunen.

Minä itse tykkään TOP 100 sivusta, koska siellä ovat ruokablogit selkeästi esillä ja on kätevä katsoa, kuka on tehnyt postauksen ja mistä.

Suosittelen liittyä listalle! Listan Infosta löytyy, miten sitä voi tehdä.


***

Reklaampostitus. Koostöös Soome toidublogi Ankerias Vipunen.

Olin eelmisel aastal oma blogi kaudu mitmes ettevôtmises osalemas. Minu blogisse tuli nii palju kôiksuguseid kutseid ja pöördumisi, kahmisin endale igasuguseid ülesandeid kokku, aga kôike tuli liiga palju üksteise peale ja alles selle aasta alguses jôuan teha osadest ettevôtmistest postitusi.

Üks väike projekt, milles veidi osalesin, on selle aasta jaanuaris avaldatud eestikeelne TOP 100 toidublogid (sama kui vastav soomekeelne TOP 100 ruokablogit). Sellele listile vôib soovi korral lisada oma blogi, kui seda seal veel ei ole. TOP 100 listi tegija on Soome toidublogija Ankerias Vipunen.

Minule endale meeldib TOP 100 list, sest seal on selgelt ja ülevaatlikult olemas toidublogid ja hea on vaadata, kes on teinud postituse ja millest.

Soovitan liituda listile! Listi Info osast leidub, kuidas seda teha.

Bloggarille rahapalkkio - Blogijale rahaline sissetulek: Ankerias Vipunen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...