maanantai 10. lokakuuta 2011

Lautasellesi 31/100 Suomen ruokablogien TOP:ssa - Lautasellesi 31/100 Soome toidublogide TOP:s

FIN

Silloin kun ei usko silmiään... Kuka osaa sanoa? Kuka niitä listoja tekee? Juuri nyt on Lautasellesi 31.sijailla 100:n suosituimman ruokablogin listalla!

Olen kyllä huomannut, että kävijämäärät ovat nousseet, mutta.... En tiedä, mistä nämä tiedot ovat kotoisin, mutta tässä on suuren kiitoksen paikka: Suuret kiitokset, rakkaat lukijat ja minun blogissa kävijät! Te olette sen tehneet! Sadoista ruokablogeista 31:n ei ole olla paha...

+++++++

EST

Siis kui usu oma silmi... Kes oskab öelda? Kes neid liste teeb? Just nüüd on Lautasellesi 31.kohal
100 populaarsema toidublogi listil!

Olen küll märganud, et lugejate hulk minu blogis on kasvanud, aga…. Ei tea, kust need andmed on vôetud, aga siin on suure tänu ütlemise koht: Suur tänu, kallid lugejad ja minu blogis käijad! Te olete selle teinud!
Sadadest toidublogidest 31. ei ole olla halb....

4 kommenttia:

  1. Lämmin onnitteluhali TOP sijasta!
    Ojennan virtuaali ruusun ;o) lautasellesi.

    VastaaPoista
  2. No eihän täällä voi olla käymättä :) :)

    VastaaPoista
  3. Kuhjaga õnnesoove nii tubli tulemuse eest! Igati väärililine tunnustus asjalikule, maitsvale ja kaunile blogile.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tarina ja Omenaminttu! Olen lievässä shokissa, koska olen ajatellut, että minun blogi on vähemmän luettujen blogien joukossa, siksi oli yllätys suuri kun näin blogin 100 parhaan listalla. Toki, en tiedä, millä periaatteella se TOP-lista on laadittu? Se sijoitus muuttuu siellä joka päivä ja sen sijoituksen numero ei ole lainkaan tärkeä. Tietenkin on miellyttävä tietää, että minun blogi on suosittu, koska olen huomannut senkin, miten uusilla blogeilla ei ole kovin helppo nousta pinnalle. Siksi siellä TOP 100 listalla on mielenkiintoinen nähdä minulle täysin uusia nimiä. Olen huomannut senkin, että monikulttuurisuus voi aiheuttaa esteitä, vaikka monikulttuurisuutta pidetään rikkautena. Täysin yllätyksenä kuitenkin tämä suosio ei tullut, koska Blogger lähestyi minua jo aikaisemmin omalla tavalla: näyttää näin että blogisi on suosittu… mutta en ottanut silloin sitä kovin vakavasti. Nyt on tullut aika ottaa vakavasti.

    Suur tänu Tuuli! Olen kerges shokis, sest ma olen arvanud, et minu blogi on vähem loetud blogide hulgas, sellepärast oli üllatus suur kui nägin oma blogit 100 parema nimekirjas. Ei tea, mis pôhimôttel see nimekiri on tehtud? Seal muutub koht iga päev, aga sellel kohal ei ole tegelikult mingit tähtsust. Muidugi on meeldiv teada, et blogi on populaarne, sest olen märganud ka seda, et uutel blogidel Soomes ei ole lihtne pinnale tôusta. Sellepärast oli seal TOP 100 nimekirjas huvitav näha minule täiesti uusi nimesid. Soomes on satu toidu ja küpsetuse teemalisi blogisid, näiteks Vuodatus.net nimekirjas on praegusel hetkel 928 blogit, mis on toiduvalmistamise märksôna all ja 1222 blogit, mis on küpsetamise all, Blogilista’l on registreeritud 476 toidublogi ja 656 küpsetamise märksôna all, erinevatel meediaväljaannetel ja toiduainetetootjatel on veel omad toidublogid, nii et ”vôistlus” lugejate tähelepanust on Soomes väga suur. Muidugi paljud blogid on registreerunud ennast erinevatesse nimekirjadesse, aga näiteks Vuodatus-pôhjal blogid on ainult nende nimekirjas. Iga päev tuleb Blogilistale 30-60 uut blogi, sageli moe ja elustiili teemalised blogid avaldavad môned toiduretseptid ja registreerivad ennast ka toidublogiks, aga neil on tohutu suured lugejate hulgad…. Ei suuda kôiki blogisid jälgida. Selline on toidublogimaastik Soomes. See seletab minu kerge shoki seisundi. Minul oli ju esimene blogiaasta väga vaikne, tegin ainult postitusi, ei suhelnud, sest esimene tööaasta lapsega kodusolemise järel oli stressirohke, aga noh, mis ikka tagantjärgi viriseda. Olen tähele pannud sellegi, et mitmekultuursus vôib tekitada teatud takistusi, kuigi mitmekultuursust peetakse rikkusena. Täiesti üllatusena minule see populaarsus siiski ei tulnud, sest varem on Blogger lähestunud mind oma moodi: näib, et sinu blogi on populaarne…, aga siis ma ei vôtnud seda tôsiselt. Nüüd on tulnud aeg vôtta tôsiselt.

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...