3-4 annosta
Valmistusaika 20 minuuttia
Tässä kaksi yksinkertaista ohjetta, mihin on käytetty 1 pkt Saarenmaan pizzakatetta (kinkkukuutioita, 370 g) ja 1 pkt Monsurrò’n pasta fusillia (500 g). Helpot ja hyvät ruuat kotiin ja evääksi töihin.
Olkoon vielä lisätty, että kinkkukastikkeen tein puolisoni ohjeen mukaan.
500 g / 1 pkt Monsurrò'n pasta fusillia tai muuta pastaa
270 g Saarenmaan pizzakatetta (kinkkukuutioita), voi olla muita valmis kinkkusuikaleita/savukinkkusuikaleita
noin 100 g parmesanjuustoraastetta
3,3 dl ruokakermaa
jauhettua paprikaa
pippurisekoitusta
hienonnettua persiljaa
suolaa tarvittaessa
oliiviöljyä
persiljaoksia koristeeksi
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (minulla 10 minuuttia "al dente").
Valmista kastike. Ruskista pannulla öljyssä kinkkukuutiot, lisää kerma ja juustoraaste. Lopuksi lisää paprikajauhe, pippurisekoitus, hienonnettu persilja ja tarvittaessa suola.
Nosta pastaa lautaselle ja nosta sen päälle kinkkukastiketta. Koristele annos persiljanoksalla.
P.S. Pastasta syötiin noin puolet ja toisesta puolesta valmistin pasta-kinkkusalaatin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti