keskiviikko 23. maaliskuuta 2011
Cocktailpalat Lintupesä: savusilakkatahnaa ja siian mätiä ruissipseillä
25 kpl
Valmistus noin 1 tunti
650 g savusilakoita
100 g / 1 rasia Jokisen Eväät siian mätiä
150 g / 1 pussi Linkosuon ruissipsejä
2 rkl kermaviiliä
2 rkl majoneesia
hienonnettua tilliä
hienonnettua ruohosipulia
sitruunanmehua
jauhettua mustapippuria
tarvittaessa suolaa
koristelemista varten tillioksia
Ensiksi puhdista savusilakat, poista ruodot ja nahka. Pane kalan palat yleiskoneen kulhoon. Lisää joukkoon kermaviili, majoneesi, sitruunamehu, jauhettu mustapippuri, tilli ja ruohosipuli. Sekoita aineet hyvin keskenään (katso koneen ohjetta). Tarvittaessa voit lisätä suolaa, mutta huomioi se, että myös siian mäti sisältää suolaa.
Nosta tahna pursotin pussiin ja pursota tahna varovasti ruissipsien sisälle. Asettele mäti tahnan päälle ja koristele tillioksilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Erinomainen ohje. Olen tehnyt muutaman kerran ja kaikki ovat aina kehuneet!
VastaaPoistaKiitos, sitä on tosi miellyttävää kuulla. Niin meilläkin tykättiin niistä. Kaunista loppukesää!
Poista