keskiviikko 24. lokakuuta 2012
Chili-kookos-kanakastike - Chili-kookos-kanakaste
2-3 annosta
30 minuuttia
430 g / 3 broilerinfileetä viipaleina
1 chilipalko viipaleina (siemenien kera)
4 g / 1 pienempi pala tuoretta inkivääriä ohuina tikkuina
1-2 salottisipulia suikaleina
1-2 valkosipulin kynttä ohuina viipaleina
2 ml kookoskermaa
2 dl ruokakermaa
ruususuolaa tai merisuolaa
korianteria hienonnettuna
pala voita
Ruskista ja kypsennä kasarissa voissa broileri, inkivääri, sipuli ja valkosipuli. Kaada joukkoon kookos- ja ruokakerma, lisää suola sekä anna kypsyä keskilämmöllä kunnes broileri on kypsä. Lisää chili ja anna kypsyä muutaman hetken. Koristele korianterilla. Tarjoile kurkumalla ja suolalla maustetussa vedessä keitetyn basmati-thairiisisekoituksen kera.
***
2-3 portsjonit
30 minutit
430 g / 3 broilerifileed viiludena
1 chilikaun viiludena (seemnetega)
4 g / 1 väiksem tükk ingverit ôhukeste pikkade tikkudena
1-2 shalotisibulat lôikudena
1-2 küüslaugu küünt ôhukeste viiludena
2 ml kookoskoort
2 dl toidukoort
roosisoola vôi meresoola
korinderilehti hakituna
tükk vôid
Pruunista ja küpseta kôrge äärega pannil broiler, sibul, küüslauk ja ingver. Kalla hulka kookos- ja toidukoor, lisa sool ning anna küpseda keskmisel temperatuuril kuni broiler on küps. Lisa chili ja küpseta veel môned hetked. Kaunista korianderiga.
Serveeri kurkumi ja soolaga maitsestatud vees keedetud basmati-thairiisiseguga.
Tunnisteet:
30 min,
30 min EST,
kana,
kana EST,
kaste EST,
kastike,
pearoog EST,
pääruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti