keskiviikko 25. huhtikuuta 2012
Lämpimät kinkku- ja tonnikalavoileivät – Kuumad singi- ja tuunikalavôileivad
Tervetuloa minun blogin lukijaksi, Maria!
Sellaisia kuumia voileipiä voit valmistaa niin monta kuin vaan haluat. Runsas täyte sen päällä on hyvä olla.
Valmistusaika 15 minuuttia
palvikinkkusuikaleita
Emmentalin juustoraastetta
voileipäkurkun pieniä viipaleita
tummaa leipää
tonnikalasäilykettä
ananassäilykkeen paloja
Emmentalin juustoraastetta
vaaleta leipää
pizzamaustetta
voileipälevitettä
hienonnettua kevätsipulia
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Levitä leipäviipaleille levitettä.
Sekoita pienessä kulhossa keskenään juusto ja kinkkusuikaleet. Nosta kerros suikalesekoitusta
tumman leivän päälle. Ripottele pinnalle pizzamaustetta. Laita leivän päälle vielä kerros kurkunviipaleita, suikalesekoitusta ja juustoraastetta.
Laita vaalean leivän päälle tonnikalaa ja ananaspaloja sekä ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoa.
Nosta voileivät uunipellille, millä on leivinpaperi. Nosta pelti uunin ylätasolle ja anna voileivillä paistua siellä noin 7 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kullanruskeaa väriä.
***
Tere tulemast minu blogi lugejaks, Maria!
Selliseid kuumi vôileibu vôid valmistada nii palju kui soovid. Rikkalik täidis nende peal on hea olla.
Valmistusaeg 15 minutit
tikusuuruseid suitsuliha lôike vôi suitsulihakuubikuid
riivitud Emmentalijuustu
tikusuuruiseid vôileivakurgi lôike
tumedat leiba
tuunikalakonservi
ananassikonservist nôrutatud ananassitükke
riivitud Emmentalijuustu
saia vôi röstleiba
pizzamaitseainet
vôileivamargariini
hakitud rohelist sibulat
Soojenda ahi 225 kraadini.
Määri leivaviiludele margariini.
Sega väikses kausis omavahel juust ja suitsulihatikud. Tôsta kiht suitsulihasegu
tumeda leiva peale. Raputa selle peale pizzamaitseainet. Tôsta selle peale kiht kurgilôike, singisegu ja juustu.
Pane saia peale tuunikala- ja ananassitükke ning raputa peale pizzamaitseainet ja juustu.
Tôsta vôileivad ahjuplaadile, millel on küpsetuspaber. Tôsta plaat ahju ülemisele kôrgusele küttekeha alla ja anna vôileibadel seal küpseda umbes 7 minutit vôi niikaua kuni pind on saanud kuldpruuni värvi.
Tunnisteet:
brunch EST,
brunssi,
vahepala EST,
vôileivad EST,
voileivät,
välipala
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nämä ovat klassikkoleipiä. Nousee lapsuusmuistot mieleen.
VastaaPoistaHyvä syödä myös klassikkoa, muistot ja turvallisuus ovat arvokkaita asioita.
Poistatuohan on hieno idea muistaa uutta lukijaa :)
VastaaPoistaOlen ottanut mallia blogista Tupun tupa. Se on hieno idea.
PoistaKiitos jälleen vinkistä!
VastaaPoistaMinähän tekaisen iltapalalle "saunamakkaraksi" lämppäreitä.
Leipäkaapissa on "pullapaahtista" (siis ihan vehnäpaahtoleipää) odottamassa homehtumista.
Tuli hankittua tuo paahtis, kun kuopuksella teki mieli maapähkinävoi-aprikoosihillo leipiä.
Iloisia kevätlöytöjä!
Ole hyvä! Kiva kun vinkki tuli. Kaunista kevätviikonloppua!
PoistaMoi!
VastaaPoistaRakastan lämpimiä voileipiä! Söin niitä ensi kertaa täällä Suomessa, niin hyviä. Aina laitan oman leipien päälle tonnikalaa, mutta ei ananasta :P
Hei! Ne ovat melkein kuin italialaiset pizzat, täytteen voi päälle itse keksiä. Kaunista kevättä!
PoistaNämä olivat jälleen namia!
VastaaPoistaJoo, kyllä nämä olivat namia! Ihan kunnon lämmin ruoka!
Poista