lauantai 15. syyskuuta 2012

Äänestä Suomen parasta ruoka- ja sisustusblogia 2012 ! - Hääletä Soome parimat toidu- ja sisutusblogi 2012 !


Hei!

Sain viikonloppuna Gloria Blog Awards –tiimiltä seuraava sähköpostia, missä pyydetään mm. minulla kertomaan omille lukijoille, että tällä hetkellä voi äänestää Suomen parasta ruoka- ja sisustusblogia. Hieno tapahtuma! Hieno, että sillä tavalla huomioitaan ja palkitaan Suomen blogeja.

”Glorian Koti ja Glorian ruoka&viini -lehdet järjestävät tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomessa Gloria Blog Awardsin, jossa juhlitaan suomalaisia ruoka- ja sisustusbloggaajia. Alan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee parhaimman ja kauneimman ruoka- ja sisustusblogin ja lukijat äänestävät oman suosikkinsa www.gloria.fi/blogawards -sivuilla tapahtuvassa äänestyksessä. Suomessa on useita kymmeniä upeita ja persoonallisia ruoka- ja sisustusblogeja ja äänestyssivulle on listattu joitakin blogeja.

Voittajille on luvassa maineen ja gloorian lisäksi huikeita palkintoja, joten kannattaa kertoa lukijoilleen missä ja miten omaa suosikkiaan voi äänestää. Jokainen äänestänyt osallistuu samalla tuotepalkintojen arvontaan.

Lukijaäänestys on käynnissä 22.10 saakka ja tilanne muuttuu koko ajan. Voittajat julistetaan Gloria Blog Awards 2012 -gaalassa perjantaina 26.10.2012”

Ei muuta kuin äänestämään!

Voisula

***

Tere!

Sain nädala lôpus Gloria Awards – tiimilt järgmise maili, kus palutakse mh. minul oma blogi lugejatele edasi öleda, et praegu vôib hääletada Soome parimat toidu- ja sisustusblogi. Tore ettevôtmine! Tore, et sellisel moel tuuakse esile ja auhinnatakse Soome blogisid.

”Gloria Koti ja Gloria ruoka&viini- ajakirjad korraldavad sellel sügisel esimest korda Soomes Gloria Blog Awardsi, kus auhinnatakse soome toidu- ja sisutsusblogisid. Ala asjatundjatest koosnev zürii valib välja parima ja ilusama toidu- ja sisutusblogi ja lugejad hääletavad oma lemmikut www.gloria.fi/blogawards-lehel toimuvas hääletuses. Soomes on mitmeid kümneid toredaid ja omapäraseid toidu- ja sisustusblogisid ja hääletuslehele on lisatud osad neist.

Vôitjale on lubatud maine ja glooria lisaks suurepäraseid auhindu, nii et tasub oma lugejatele edasi öelda kus ja kuidas vôib oma lemmikut hääletada. Iga hääletaja osaleb toodeauhinna loosis.

Lugejahääletus kestab 22.10:ni ja vôitja kuulutatakse välja Gloria Blog Awards 2012-gaalas 26.10.2012.”

P.S. Sain vastuse Glorialt ja kahjuks toimetatakse Gloria ajakirjad ainult Soome (ajakiri auhinnaks kui se vôidetakse). Soomes väljaspool osalenule vôidakse anda kinkekaart ja nad vôivad ajakirja kinkida Soomes asuvale tuttavale.

Voisula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...