perjantai 6. tammikuuta 2012

Vuohenjuustosalaatti (vege) – Kitsejuustusalat (vege)


FIN

2 annosta

Valmistusaika 10 minuuttia

1 ruukku Tammenlehtisalaattia
1 pkt / 200 g kevyttä Président vuohenjuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja + niiden maustelientä + oliiviöljyä
rosépippuria

Huuhtele salaattilehdet vedessä ja linkoa ne salaattilinkolla. Aseta lehdet lautasille. Leikkaa vuohenjuustosta viipaleet ja aseta 100 g kummallekin lautaselle salaatin päälle. Leikkaa isommat aurinkokuivatut tomaatit puoliksi ja aseta tomaatit salaatin päälle lautasille. Valuta lusikalla tomaattien maustelientä ja vähän oliiviöljyä salaatin päälle. Lopuksi lisää rosépippuri. Tarjoile heti.

Tarjoiluehdotus: Alkupala, välipala.

++++

EST

2 portsjonit

Valmistusaeg 10 minutit

1 salatipott Tammelehe salatit
1 pakk / 200 g väherasvast Président kitsejuustu
päikesekuivatatut tomateid + nende maitseleent + oliiviôli
rosépipart

Pese salatilehed vees ja nôruta salatitsentrifuugiga vesi neist välja. Aseta salatilehed taldrikutele. Lôika kitsejuust lôikudeks ja aseta 100 g kummalegi taldrikule salati peale. Lôika suuremad päikesekuivatatud tomatid pooleks ja aseta tomatid salati peale taldrikutele. Nôruta lusikaga tomatite maitseleent ja veidi oliivôli salati peale. Lôpuks lisa rósepipar. Serveeri kohe.

Serveerimise ettepanek: Eelroog, vahepala.

3 kommenttia:

  1. Mmmm ihana salaatti. Minä rakastan vuohenjuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja :)

    VastaaPoista
  2. Hei Piparipulla! Kiva, minä myös rakastan sitä salaattia, yksinkertainen yhistelmä ja hätkähdyttävä maku. Sitä haluaa syödä usein. Kaunista sunnuntaipäivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä :) Sinun salaatti muistutti minua kotimaani ja kuumia aurinkoisia italialaisia kesiä.

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...