tiistai 28. kesäkuuta 2011

Tex-mex alkupalalautanen (vege)

2 tai enemmän annosta

Valmistusaika 5 minuuttia (dippikastikkeen maustumisen aika 20 minuuttia)

Ettei postaus venyisi liian pitkäksi, sitten päätin aloittaa tex-mexillan-postausta alkupalalautasella. Tortilloja voi dipata kastikkeeseen ja napostella sen aikana kun grilliperunat ja grillikyljykset kypsyvät grillissä. Se on kyllä hyvin yksinkertainen alkupalalautanen, marketin hyllystä voi valita itselle mieluisia tuotteita, mutta kuitenkin ne maut muistuttavat hyvin paljon Amarillossa tarjottavia makuja, esim. Rockefeller ribsien kanssa, mitä olen syönyt siellä kolme kertaa (2 kertaa Suomessa ja 1 kerran Eestissä). Tex-mex maut tuovat kuumaan kesäiltaan teräviä makuja ja tunnelmaa. Minä valitsin marketin hyllystä seuraavat maut:




1 pkt / 200 g Rainbow’n Tex Mexican tortilla chips’ja (rapeita juustonmakuisia maissilastuja)
1 purkki / 300 g Rainbow’n Tex Mexican chunky salsa medium’a (sisältää mm. chilipaprikaa, jalapenoa ja cayennepippuria)
1 pkt / 175 g Rainbow’n Honey Nuts’ja (hunajapaahdettuja maapähkinöitä)
1 pussi / 20 g Rainbow’n Dipmix Carlic’a
1 purkki / 200 g kermaviiliä
pari Pirkan jalapenoviipaletta

Sekoita dippiseos kermaviiliin ja anna dippikastikkeella maustua jääkaapissa n. 20 minuuttia ennen tarjoilua. Rainbow’n dippikastike on aika mieto ja jos haluat sinne enemmän potkua ja valkosipulin makua, sitten voit kastikkeeseen puristaa vielä yhden valkosipulinkynnen. Kaada dippikastike pieneen kuppiin. Kaada salsakastiketta toiseen kuppiin sekä hunajapaahdettuja maapähkinöitä kolmanteen kuppiin. Nosta kupit isolle aluselle yhteen reunaan ja kaada chipsipussista aluselle toiseen reunaan tortillachips’ja.

Dippaa tortilloja kastikkeissa ja napostele maapähkinöitä.

Tarjoiluehdotus: Alkupala.

2 kommenttia:

  1. Näpsäkkä ohje sipsujen ystäville.
    ;o) rapsakkaa hellepäivää!

    VastaaPoista
  2. Hei Tarina! Sen pitää olla näpsäkkä, nopea ja vie ensimmäisen näläntunteen. Onneksi grillistä tulevat aika nopeasti perunat ja kylki niin että pääsee syömään. Ihanaa hellepäivää sinullekin! Lapsia ei saa viedä pitkäksi aikaa ulos. Autoradiossa tuli eilen voimakkaan UV-säteilyn varoitus.

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...