torstai 19. toukokuuta 2011

Tunnustus 2

Maanantai 16.5 oli minulle kaunis päivä: Suomen jääkiekkojoukkue voitti MM-kullan sekä sain hienon tunnustuksen Tarinalta Where I have spent many relaxed Moments. Olin onnesta ihan sekaisin ja kävin ylikierroksilla. Kiitos Leijonat ja suuri kiitos Tarina! Teitte päivästä ikimuistoisen. Tunnustuksesta selviää, että sen suunnittelija on lifestyle blogi Tyylisuuntauksia. On todella hyvä tietää, kuka on tunnustuksen keksijä. Suuri kiitos Jarnalle, joka on laittanut taivaallisen tunnustuksen liikkeelle!


Sitä tunnustusta on vaikea antaa eteenpäin, koska kaikissa blogini sivupalkissa olevissa blogeissa olen kokenut miellyttäviä rentouttavia hetkiä ja vierailen niissä usein. Kuitenkin minulla pitää antaa tunnustus eteenpäin kolmelle bloginpitäjälle ja päätin lopuksi antaa sen eteenpäin seuraavasti:

- Omenamintulle ja Piretille, koska heidän blogeissa on hyvin kauniita korkealaatuisia kuvia ja hyvin valittuja ruokaohjeita. Niissä blogeissä vieraileminen on minulle aina esteettinen nautinto ja heidän kuvilla silmäni lepäävät.
- Maijulle, jolla on kauniista suomalaista luonnonläheistä elämäntyyliä ja unelmia mutkattomasti kuvaava lifestyle blogi, mihin on mielenkiintoinen mennä katsomaan, mitä Maiju on seuraavaksi tehnyt.

Onnittelut Omenamintulle, Piretille ja Maijulle! Taivaallisia inspiraatioita teille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kun jälleen minua muistit. Tulin iloiselle mielelle!

  VastaaPoista
 2. Congratulations! Your blog is really worth it and I'm really glad you have got this recognition/tunnustus.
  Jõudu!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Teit minunkin päivästä kauniin:)

  VastaaPoista
 4. Omenaminttu, Tuuli ja Piret! Kiitokset teille itsellenne!

  VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...