sunnuntai 6. helmikuuta 2011
Tortellinit pekonilla ja herneillä
Noin 4-6 annosta
Valmistus noin 45 minuuttia
500 g tortellineja kinkkutäytteellä
2x170 g / 2 pkt pekonia
200 g / 1 pkt pakasteherneitä
3,3 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
jauhettua mustapippuria
voita vuoan voiteluun
parmesanjuustoa
koristeeksi basilikan oksia
Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Voitele syvempi uunivuoka.
Keitä pakasteherneitä suolalla maustetussa vedessö noin 5 minuuttia ja kaada keitinvesi pois. Keitä myös torttellineja pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada keitinvesi pois. Leikkaa pekoni paloikisi ja ruskista ne pannulla.
Kaada tortellinit vuokaan. Levitä ne tasaisesti vuoan pohjalle. Lusikoi pekonipalat tortellinien päälle (älä lusikoi pekonirasvaa vuokaan). Levitä pekoni tasaisesti tortellinien päälle. Jauhaa pippuria pekonin päälle. Kaada herneet pekonien päälle ja levitä myös ne tasaiseksi. Lopuksi kaada kerma vuokaan.
Nosta vuoka uuniin keskiritilätasolle ja kypsennä noin 30 minuuttia.
Tarjoile parmesanjuustoraasteen kanssa. Koristele annos basilikan oksalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti