torstai 10. helmikuuta 2011

Luumu-tummasuklaakonvehdit For Someone Special





Konvehtisarja 5/5

32 kpl

Valmistusaika yhteensä noin 2 tuntia

13 kpl kuivatettuja luumuja
6 cl punaviiniä
13 kpl saksanpähkinää
130 g tummaa suklaata
2 kpl Digestive keksiä, täysjyvä
1 tl chilijauhetta
Dr. Oetker'n sydänkoristekuvioita
64 kpl Bruno'n karamellivuokia (2 vuokaa per 1 konvehti)

Leikkaa luumut 6 palaan. Pane ne punaviiniin maustumaan 1,5 tunniksi. Murenna sormien välissä keksit ja hienonna veitsen avulla pähkinät. Sulata suklaa hitaasti vesihauteessa. Nosta kulho suklaalla kattilasta ulos. Sekoita ensiksi suklaaseen chilijauhe. Sen jälkeen kaada muut aineet joukkoon (punaviiniä jää vaan tilkka kupin pohjalle, mutta kaada se myös kulhoon). Sekoita kaikki aineet keskenään. Konvehtimassa on aika löysä, mutta ota samankokoisia määriä massaa sormilla kulhosta ja laita ne varovasti karamellivuokiin. Täytä vuokia näin paljon kuin massaa riittää. Ota yhdelle konvehdille 2 vuokaa sen takia, että silloin on vuoalla vahvempi väri ja siitä tulee kaunis mansetti konvehtien ympärille. Koristele konvehdit sydänkoristekuvioilla. Nosta konvehdit isolla lautasella jääkaappiin/kylmään, missä ne kovettuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...