torstai 10. helmikuuta 2011

Tekninen tauko bloggaamiseenHei!

Pidän teknisen tauon blogissa, koska teen uuden linkityksen blogiin, siistin muutenkin tekstejä ja tietokonettani.

Voisula

4 kommenttia:

 1. Katselin pari päivää sitten joitakin linkkejäsi. Ne toimivat kyllä ja sieltä löytyikin kivoja, minulle ihan uusia blogeja.
  Antoisaa taukoa, aurinkoista ystävänpäivää ja rentouttavaa hiihtolomaa!

  VastaaPoista
 2. Hei Omenaminttu! Olen joitakin korjauksia jo tehnyt, haluan työn lopettaa. Mm. alkutekstien kaikki kuvat haluan linkittää uudestaan. Sinä olet avoin ihminen, suosittelen mennä linkkimatkalle eestiläisiin blogeihin, ainakin kuvista näkee, mitä Suomen lahden toisella puolella ruokabloggaajat tekevät. Heillä oli mm. helmikuun alussa ruokablogien kahvilamyyntitapahtuma, missä bloggaajat myivät omia leivoinnaisia. Se oli ollut jymymenestys, leivonnaiset myytiin pikavauhtia loppuun, kukaan ei osannut varautua sellaiseen kiinnostukseen ja valitettavasti viimeiset vierailijat saivat vaan "ei-oo’ta". Mutta eestiläiset ovatkin varsinaisia herkkusuita. Hyvää Ystävänpäivää ja erittäin lumista hiihtolomaa teillekin! Käyn tauon aikana vierailemassa blogissasi.

  VastaaPoista
 3. Hei Voisula, olet ollut niitä ensimmäisiä blogeja joita olen alusta asti lukenut. Kiinnostus ruokiin on valtava. Valmistan itse päivittäin ateriat, joko itse, poikani tai mieheni alusta alkaen. Teen arkisin pitkää työpäiviä, joten olen aika kiireinen, mutta ohjeistan perheeni hyvin ruoanlaittoon. Sinulta saa hyvin vinkkejä. Odotan innolla uutta blogiasi.

  Hyvää Ystävänpäivää!

  maiju

  VastaaPoista
 4. Hei Maiju!
  Kiitos kun blogistani on ollut hyötyä! Näin minullakin on ollut 8 h työpäiviä ja sen jälkeen kotityöt. Olen itsekin käynyt vaan kurkistelemassa toisten sivuilla, mitä he puuhailevat ja harvemmin kirjoittanut kommentin. Nyt on työelämäni rauhoittunut, lapsi viihtyy hyvin hoidossa sekä pystyn enemmän keskittymään bloggaamisen kulttuuriin. Jos saan kevään aikana vielä blogini layout´n mieluisaksi, sitten onkin asiat aika hyvin blogini kannalta. Katsotaan, mitä päivitän tauon jälkeen. Ideoita on niin paljon, että tässä pitäisi olla kokopäivähommissa, että pystyisi toteuttamaan kaiken…. Ok, kaunista auringoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...