sunnuntai 16. tammikuuta 2011
Valkosipulin-paprikakastike (vege)
Tämä kastike on taas puolisoni keksimä. Hän on perheemme kastikemestari. Sopii hyvin Juusto-kinkkutäytteisen jätti-jauhelihapihvi tex-mex sävyin ja lohkoperunoiden kanssa.
Noin 7 dl
Valmistusaika 15 minuuttia
1 keskikokoinen punainen paprika
1 keskikokoinen keltasipuli
1 kokonainen valkosipulinkynsi
3 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl ketsuppia
jalapenon viipaleita maun mukaan
Hienonna jalapenon viipaleet, sipuli ja valkosipulinkynsi. Leikkaa paprikasta pienet palat. Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään ja pane kylmäkastike maustumaan jääkaappiin ainakin 1 tunniksi ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti