sunnuntai 2. tammikuuta 2011
Isot kinkkurullat
7 rullaa
Valmistusaika 15 minuuttia
200 g isoja savusaunapalviviipaleita
Täyte:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl kermaviiliä
noin 0,75 dl juustoraastetta
6 valkosipulinkynttä mausteyrttiölyssä
5 viipaletta tuoretta kurkkua
1 iso viipale keltaista paprikaa
2 isoa kirsikkatomaattia
suolaa
rouhittua mustapippuria
ruohosipulia
persiljaa
Koristelu:
paprikan ja tomaatti kuutioita sekä persiljan oksia
Lusikoi tuorejuusto ja kermaviili kulhoon. Lisää juustoraaste. Hienonna valkosipulinkynnet, ruohosipuli ja persilja sekä leikkaa vihanneksista pienet kuutiot. Lisää ne kulhoon (jätä vähän paprikan ja tomaatti kuutioita koristelua varten). Lisää myös suolaa ja pippuria. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Aseta kinkkuviipaleet työtasolle ja lusikoi yhteen reunaan täytettä ja kääri viipaleet näin, että täyte jää rullan sisälle ja taidepuoli rullan alle. Nosta rullat tarjoilualustalle.
Koristele rullat paprikan ja tomaatti kuutioilla sekä persiljanoksilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti