perjantai 17. elokuuta 2012

Teriyakikastikkeella maustetut grillikanavartaat – Teriyakikastmega maitsestatud grillkanavardad


3 varrasta
Valmistus 30 minuuttia

3 broilerin fileetä / noin 400 g
3 rkl Teriyakikastiketta
1 rkl oliiviöljyä

Nosta broilerin fileet huoneen lämpöön noin 30 minuutiksi ennen grillaamista. Leikkaa fileistä samankokoiset palat ja pistä ne grillivartaisiin. Grillaa lihaa hyvin miedolla tasaisella hiilloksella ja kypsennä alussa lihaa kannen alla, ilma-aukko vähän auki. Sivele lihalle grillikastiketta (Teriyakikastike ja öljy sekoitettu keskenään) grillaamisen aikana. Kääntele vartaita, että liha kypsyisi tasaisesti. Lopuksi anna lihalle väriä grillaamalla lihavartaita ilman kantta grillissä.

Sillä tavalla broilerin lihasta tulee mehukasta ja pehmeää. Tarjoile keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kera.

***


3 varrast
Valmistus 30 minutit

3 broilerifileed / umbes 400 g
3 sl Teriyakikastet
1 sl oliiviôli

Vôta broilerifileed 30 minutit enne grillimist toa sooja. Lôika liha samasuurusteks tükkideks ning pista lihatükid grillivarrastesse. Grilli liha väiksel tasasel söegrillil ja küpseta alguses liha kaane all, kaane ôhu-auk on ainult veidi lahti. Määri grillipintsliga lihale grillkastet (Teriyakikaste ja oliiviôli omavahel segatud) grillimise ajal. Pööra vardaid grillimise ajal, et liha küpseks tasaselt. Lôpuks anna lihale värvi grillides kanavartaid ilma kaant grillis.

Sellisel moel broileri liha grillides tuleb sellest mahlane ja pehme. Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...