tiistai 16. marraskuuta 2010
Vihannes-sinihomejuustovuoka / Viikonlopun aamiainen, brunssi 2/2
4 annosta
Valmistusaika noin 30 minuuttia
noin ½ keskikokoisesta kesäkurpitsasta
4 keskikokoista luumutomaattia
4 kananmunaa
sinihomejuustoa
oreganoa (voi käyttää myös timjamia, rosmariinia)
suolaa
jauhettua mustapippuria
oliiviöljyä
Sivele annosvuoat öljyllä.
Leikkaa kesäkurpitsasta viipaleet ja kuutioi ne sekä pane kuutiot vuokien pohjalle. Ripottele päälle oreganoa. Leikkaa tomaattien kanta pois ja poista lusikalla siemenosat. Pane tomaatit vuokiin. Riko kananmuna jokaisen tomaatin sisälle, jauhaa päälle pippuria. Pane sinihomejuustopalat tomaattien ympärille vuokiin.
Paista uunin keskiritilätasolla 220 asteesssa noin 15-20 minuuttia.
Tarjoile aamiaispekonien ja soijamarinoitujen sipulien kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti