torstai 26. marraskuuta 2015

Mustaherukka-viherjauhejogurtti – Mustsôstra-rohelise pulbri jogurt


Stressi, unettomuus, epäterveelliset elämäntavat, ympäristövaikutukset… Rakastaa omaa maksaa ja valmistaa mustaherukka-viherjauhejogurttia välipalaksi, koska maksa rakastaa mustaherukkaa ja vihreää. Vaikka syön monipuolisesti ja ruoka sisältää vihreitä juureksia ja salaattia, teen silloin tällöin maksanpuhdistuskuureja noin 2-3 päivä peräkkäin yksi sellainen lasillinen päivässä välipalaksi. Tämä mustaherukka-viherjauhejogurtti maistuu kyllä pikkaisen happamalle, mutta viherjauhe on etäisesti makeahko. Just sen vuoksi, että se on maksan puhdistuskuuri, en lisää jogurttiin makeutusaineita. Minulle tulee kyllä parempi ja kevyempi olo tämä puhdistuskuurin jälkeen.

1 lasillinen
Valmistus 5 minuuttia

2 dl maustamatonta AB-luomujogurttia
1 dl mustaherukoita
½ tl Puhdistamon luomuviherjauhetta

Laita kaikki aineet blenderiin ja sekoita aineet keskenään smoothie-ohjelmalla. Kaada mustaherukka-viherjauhejogurtti lasiin ja juo heti.

***

Stress, unetus, ebatervislikud elukombed, keskonnamôjud… Armasta oma maksa ja valmista mustsôstra-rohelise pulbri jogurtit vahepalaks, sest maks armastab môstsôstraid ja rohelist. Kuigi söön mitmekülgselt ja toit sisaldab rohelisi juurvilju ja salatit, teen vahetevahel maksapuhastusekuure 2-3 päeva järjest 1 selline klaasitäis vahepalaks korraga. See mustsôstra- rohelise pulbri jogurt maitseb küll hapukalt, aga roheline pulber on kaudselt magus. Just sellepärast, et see on maksa puhastuskuur, ma ei ole lisanud jogurtisse magustamisaineid. Minule tuleb küll parem ja kergem tunne selle kuuri järgi sisse.

1 klaasitäis
Valmistus 5 minutit

2 dl naturaalselt AB-mahejogurtit
1 dl mustsôstraid
½ tl Puhdistamo mahetoodetud rohelist pulbrit

Pane kôik ained blenderisse ja sega ained omavahel smoothie-programmiga läbi. Kalla mustsôstra-rohelise pulbri jogurt klaasi ja joo kohe ära.

4 kommenttia:

 1. Hea retsept. Ma tulen seda küll proovima.

  VastaaPoista
 2. Olisin ostanut viherkapseleita, mutta ne olikin loppu. Ostin sitten supervihreää. Se maistuu ihan heinälle, mutta mustaherukka voisi hitusen peittää sitä makua. Täytyypi kokeilla.
  Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherjauhe sisältää vehnä- ja ohraorasta. Pitää tottua makuun. Hyvää adventtia sinullekin!

   Poista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...