keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Tolkku käteen - tee loppu viinarallille

FIN Olen liian monta vuotta nähnyt laivamatkoilla Eestin ja Suomen välissä sitä masentavaa viinarallia, mikä tapahtuu Eestistä Suomeen. Tänään tuli blogini sähköpostiin seuraava tiedote. Postaus on vain suomeksi.

EST Olen näinud väga palju aastaid oma laevareisidel Eesti ja Soome vahel seda masendavat viinarallit, mis toimub Eestist Soomesse. Täna sain blogi e-mailile järgmise teadaande. Postitus on ainult soome keeles.


"TÄRKEÄ: RAVINTOLOITSIJA, PANIMO JA JUOMA-ALAN TOIMIJA, BLOGGARI SEKÄ KAIKKI MUUT TOLKULLISET AKTIIVIT

Tee palvelus itsellesi sekä koko Suomelle. Jaa liitteenä olevaa kuvaa sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillasi tai sähköpostissa. Tule ja tuo kaverisikin mukaan tapahtumiin, sillä nyt on aika vaikuttaa ja saada äänestäjät liikkeelle valitsemaan tolkullinen eduskunta. Tolkku käteen –yhteisö, Olutliitto, Helsinki Beer Festival yhteistyössä ravintola- ja juoma-alan toimijoiden kanssa järjestävät kuuden puolueen vaalipaneelin Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 11.4. klo 14.30.

Paneelissa altavastaajina ovat sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok.), kansanedustajat Pekka Haavisto (vihr.) ja Tom Packalén (ps.) sekä kansanedustajaehdokkaat Euroopan Parlamentin varapuhemies Olli Rehn (kesk.), ex. sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen (sd.) ja opiskelija Henrik Nyholm (vas.). Vaalipaneelin juontaa Jussi Heikelä. Keskustelu lähetetään suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien ISTV:n välityksellä. Ohjelma on mahdollista katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Aikaisemmin samana päivänä klo 12.00–12.40 järjestetään Tolkkua holhoukseen 2015 -mielenilmaus eduskunnan Pikkuparlamentin edessä, jossa osoitetaan mieltä Tolkun teesien mukaisesti. Paikalla puhumassa mm. Olutliiton pj. Heikki Kähkönen, ravintoloitsija Antti Raunio sekä mediapersoona Wallu Valpio. Paikalla yleisölle jaetaan eturannekkeet Helsinki Beer Festivalille sekä pääkaupunkiseudun ravintoloihin.

Lisätietoja:
www.tolkkukateen.fi (sivustolla esillä myös kaikki tolkulliset kansanedustajaehdokkaat)"

Terveisin,
Jari “cyde” Hyttinen
Tolkku käteen -yhteisön perustaja
info@tolkkukateen.fi

Klikkaa kuvalla, silloin se muuttuu isommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...