lauantai 24. toukokuuta 2014

Pink Guava Granita mansikoilla – Roosa guajaavi granita maasikatega


Postauksen sponsori on Rauch / Mixtec Oy.

Granitaa voi valmistaa eri tavoin. Koska minä laitoin nektarin illalla pakastimeen, sitten laiton sen jääpalamuotteihin ja aamulla valmistin tehosekoittimen pulse-ohjelmalla granitan. Mansikat ja vaaleanpunainen guava sopivat erinomaisen hyvin yhteen ja granita on erinomainen kesähelteen viilentävä jälkiruoka.

6 maljaa
Valmistus 10 minuuttia + jäätymisen aika

1 l Rauchin Pink Guava nektaria
250 g mansikoita
tomusokeria
sitruunamelissan oksia

Kaada nektari jääpalamuotteihin ja laita ne pakastimeen jäätymään. Silloin kun nektari on jäätynyt (ollut pakastimessa yön yli), kaada mehupalat tehosekoittimen kannuun, sulje kannella ja valmista pulse-ohjelmalla granita.

Huuhtele mansikat, leikkaa niiltä kannat pois ja leikkaa ne sopiviksi paloiksi. Mansikoilla pitää olla koristeluvalmiita ja heti sen jälkeen kun olet jakanut granitan jälkiruokamaljoihin, jaa myös mansikat maljoihin, hunnuta tomusokerilla, koristele sitruunamelissan oksilla ja tarjoile heti.

***

Kuvan Pink Guava nektari on saatu Rauchilta - Pildil olev roosa guajaavi nektar on saadud Rauchilt.


Postituse sponsor on Rauch / Mixtec Oy.

Granitat vôib valmistada erinevatel viisidel. Kuna mina panin ôhtul nektari sügavkülmutusse, siis panin selle jääkuubikute vormidesse ja valmistasin hommikul blenderi pulse-programmiga granita. Maasikad ja roosa guajaavi sobivad suurepäraselt kokku ja granita on väga hea kuuma suvepäeva jahutav magustoit.

6 portsjonit
Valmistus 10 minutit + külmumise aeg

1 l Rauchi roosa guajaavi nektarit
250 g maasikaid
tuhksuhkrut
sidrunimelissi oksi

Kalla nektar jääkuubikuvormidesse ja pane need sügavkülmutusse. Siis kui mahlajäätükid on külmunud (olnud sügavkülmas üle öö), kalla nektaritükid blenderisse, pane kaas peale ja valmista pulse-programmil ühtlane granita.

Loputa maasikad, lôika varre kinnituskohad ära ja lôika maasikad sobivateks tükkideks. Maasikad peavad olema valmis, sest kohe kui oled jaganud granita magustoidunôudesse, peab kohe jagama ka maasikad nôudesse, looritama tuhksuhkruga ja kaunistama sidrunimelissiokstega ja serveerima magustoiduks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...