sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Lautasellesi testissä Active Beauty Hair & Nails – Sinu taldrikule testis Active Beauty Hair & Nails


Mainospostaus. Yhteistyössä Harmonia Life Oy, Hyvinvoinnin Tavaratalo *.
Sain Harmonia Life Oyltä itselleni testattavaksi kolme pakettia Active Beauty Hair & Nails tuotetta ja aloitin kuurilla 27.helmikuuta 2014. Alussa söin ensimmäisen paketin näin, että otin 2 tablettia päivässä (paketissa on 60 tablettia) ja sen jälkeen jatkoin 1 tabletti päivässä (suositus 1-2 tablettia päivässä). Nyt on ollut runsaasti aikaa testata tuotetta ja just sopiva aika antaa tuotteelle oman kokemuksen pohjalta palaute. Ennen kuin annan oman palautteen, on hyvä tietää, mikä tuote on AB H&N ? Teksti on Harmonian lähettämästä sähköpostista:

”Active Beauty Hair & Nails sisältää bambua, jonka vaikuttavana aineena on orgaaninen piihappo. Piihappo vaikuttaa tehokkaasti ja luonnollisessa muodossaan imeytyy myös paremmin.

Miksi bambu on niin erinomainen ainesosa kauneudenhoidossa?
Bambun luonnollinen piihappo imeytyy nopeasti, paljon nopeammin kuin muista piin lähteistä. Bambu myös sisältää runsaasti vaikuttavaa ainetta, joka on elimistölle helposti käyttöönotettavassa muodossa.

Lisäbuustia ohuille hiuksille
Active Beauty Hair & Nailsin sisältämät sinkki ja biotiini edistävät hiusten normaalia kasvua ja sinkillä on myös kynsien kasvua edistävä vaikutus. Ohuet hiukset saavat tuotteesta lisäbuustia, ja kynnet kasvavat aineosien avulla vahvemmiksi, terveemmiksi ja kauniimmiksi.

Miten nopeasti tuote vaikuttaa?
Vaikutukset näkyvät nopeasti jo noin kuukauden sisällä kuurin aloittamisesta. Suosittelemme kuitenkin tuotteen jatkuvaa käyttöä 3 kuukauden ajan. Tuote sopii erityisesti henkilöille, jotka kasvattavat hiuksia tai kärsivät erilaisista hius- ja kynsiongelmista.”

Minun kokemukset Active Beauty Hair & Nails tuotteesta ovat vaan hyviä. Luontoäiti on lahjoittanut minulle ohuet ja hennot hiukset. Hiuksia on päässäni paljon, mutta ne ovat ohuet, mikä tarkoittaa sitä, että ne katkeavat helposti jokapäiväisessä hiusraskituksessa pesun ja muotoilun yhteydessä. AB H&N on antanut hiuksilleni aivan uuden voiman. Ensimmäistä kerta elämässäni hiukset ovat vahvoja, elinvoimaisia ja terveitä hiusjuurista päänahan pinnasta alkaen aina latvojen saakka. Kaiken lisäksi on hiuksilla kaunis luonnollinen kiilto ja muoto. Vaikka elämäni on nykyaikana aika tasapainoinen, en voi kuitenkaan kaikilta ulkopuolelta tulevilta stressitekijöiltä aina suojautua ja se on tiedossa, miten haitallinen tekijä on stressi mm. hiuksille. Hiusten harjauksen yhteydessä huomaan, miten hiuksia irtoaa tosi vähän. Kaiken kaikkea hiuksia on hyvä ja helppo harjata. Sen tunnen, miten hiukset ovat tiukasti juurilla päänahkassa kiinni. Silloin kun niitä vetää sormilla juurien läheltä, ne ovat tiukat ja vahvat. Olen käynyt AB H&N kuurin aikana kaksi kerta kampaajalla ja kampaajani on sanonut, miten hiukset ja päänahka ovat terveitä. Hiukset kasvavat nopeammin kuin aikasemmin ja tunnen sen kasvuprosessin, koska päänahkassa on sellaista kutinaa eikä se johdu shampoosta, koska käytän samaa shampoota kuin aikasemmin.

Kynsistä pystyn vähemmän antamaan palautetta ihan sen vuoksi, että työni takia minulla on pidettävä kynnet lyhyet ja siistit. Sen kyllä huomaan, että ne kasvavat nopeammin kuin aikaisemmin ja niillä on terve kiilto.

Minulla ei ole muuta sanottava kuin sitä, että jään AB H&N käyttäjäksi myös tulevaisuudessa ja suosittelen kaikille sitä tuotetta, jotka kärsivät samanlaisista ohuista hiuksista kuten minä. Minulla on AB H&N ansiosta nyt huoleton ja hyvä olo. Enää ei aiheuttaa hiukset minulle turhaa stressiä ja elämäni on helpompi. Tuotetta on myynnissä myös Hyvinvoinnin Tavaratalossa *.

AB FBin sivulta voit lukea lisää tuotteen käyttökokemuksista.

***

Reklaampostitus. Koostöös Harmonia Life Oy, Hyvinvoinnin Tavaratalo *.

Sain postiga endale testimiseks kolm pakendit Active Beauty Hair & Nails toodet ja alustasin kuuriga 27.veebruaril 2014. Alguses esimese pakendi sôin nii, et 2 tabletti päevas ja selle järgi läksin üle ühele tabletile päevas (soovitus 1-2 tabletti päevas). Nüüd on olnud piisavalt aega testida toodet ja on just sobiv aeg oma kogemuse pôhjal anda tagasisidet tootest. Enne kui annan oma tagasisideme, on hea teada, mis toode on AB H&N? Tekst on Harmonia poolt saadetud mailist:

”Active Beauty Hair & Nails sisaldab bambust, mille môjuva ainena on orgaaniline ränidioksiidi (soome keeles ”piihappo”). Ränidioksiidi môjutab tôhusalt ja imendub loomulikul viisil ka paremini oragnismi.

Miks bambus on nii suurepärane koostisaine kosmeteloogias?
Bambuse loomulik ränidioksiidi imendub kiiresti, palju kiiremini kui muud ränidioksiidi allikad organismi. Bambus sisaldab ka rikkalikult môjusaid aineid, mis on organismile kergesti kättesaadavad.

Lisa häid uudiseid ôhukestele juuksetele
Active Beauty Hair & Nails’i sisaldav tsink (soome keeles ”sinkki”) ja biotiin (soome keeles ”biotiini”) edendavad juuste normaalset kasvu ja tsingil on ka küünte kasvu edendav môju. Ôhukesed juuksed saavad tootest lisaboonust ja küüned kasvavad koostisainete abil tugevamaks, tervemaks ja kaunimaks.

Kui kiiresti toode môjutab?
Môju näeb kiiresti juba umbes ühe kuu jooksul kuuri alustamisest. Soovitame siiski toote pidevat kasutamist 3 kuu jooksul. Toode sobib eriti hästi inimestele, kes kasvatavad juukseid vôi kannatavad erinevate juuste ja küünte probleemide all.”

Minu kogemused Active Beauty Hair & Nails tootest on ainult head. Emake Loodus on kinkinud minule ôhukesed ja katkevad juuksed. Juuksekarvu on mul peas palju, aga need on ôhukesed, mis tähendab seda, et need katkevad kergelt igapäevases juuste käsitluses juuste pesu ja föönitamise ajal. AB H&N on andnud minu juustele täiesti uue elujôu. Esimest korda oma elu jooksul on minu juuksed tugevad ja terved juuste juurtest peanaha kohalt alates kuni juuste otsteni välja. Juustel on ilus loomulik läige ja need hoiavad paremini. Kuigi minu elu on praegusel hetkel tasakaalus, tuleb siiski väljast poolt selliseid stressi tegijaid, mille eest alati ei vôi ennast kaitsta. Stress ei ole ka juustele hea asi. Siiski on juuksed säilitanud oma tugevuse ja juuste harjamise käigus märkan, et väga vähe juuksekarvu tuleb harjamisega peanahast lahti. Tunnen, kuidas juuksed on kôvasti juurtega peas kinni kui sikutan neid sôrmede vahel. Olen käinud kuuri jooksul kaks korda juuksuri juures ja minu juuksur on öelnud, et minu juuksed ja peanahk on terved. Üldse juuksed kasvavad kiiremini kui varem ja selle kasvuprotsessi tunnen peas, sest peanahas on selline kôdi, mis ei ole tingitud shampoonist, sest kasutan sama shampooni, mida varem kasutasin.

Küünte kohta on mul vähem tagasisidet, sest oma töö pärast pean hoidma küüned puhtad ja lühikesed. Seda olen küll tähele pannud, et küüned kasvavad kiiremini kui enne ja neil on ilus läige peal.

Minul ei ole muud lisada kui seda, et jään AB H&N kasutajaks ka edaspidi ja soovitan seda toodet kôikidele inimestele, kes kannatavad samasuguste ôhukeste juuste pärast nagu mina. Tänu AB H&N’le on minul nüüd muretu meel ja hea olla. Enam ei pôhjusta minu juuksed minule pidevat môtettut stressi ja elu on kergem. Toodet on müügil ka Hyvinvoinnin Tavaratalossa *.

AB FBst vôid soome keeles lugeda lisaks teiste kogemusi tootest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...