torstai 23. kesäkuuta 2011

Ensimmäiset kotimaiset mansikat ja Hyvää Juhannusta!

Mansikoita oman halun mukaan

Valmistusaika 5 minuuttia




Munakoisorullien syömisen jälkeen söin jälkiruoaksi ensimmäisiä kotimaisia mansikoita ja kaksi palaa suklaata sekä join kupillisen espressoa. Huuhtelin mansikat kunnolla ja jätin ne talouspaperille kuivumaan. Sitten nostin ne aluselle ja siivilöin vähän tomusokeria mansikoiden päälle. Lopuksi leikkasin mansikat puoliksi ja näin jäi kaunis tomusokeri mansikoiden päälle, mutta leikkauspinta oli kaunis punainen. Taas arkea juhlavampi hetki! Panin tarjoiluvadille myös pienen haarukan, millä syödä mansikoita, mutta se on ihan turha. Ota vaan mansikan kannasta kiinni ja pistä mansikka suuhun. Mansikat tomusokerilla-vinkin löysin ruotsalaisesta ruoka-blogista Kryddburkken.se. Postaus 14.6.2011..

Tarjoiluehdotus: Jälkuruoka




Hyvää Juhannusta kaikille Lautasellesi lukijoille!

T: Voisula perheineen.

4 kommenttia:

  1. Mansikan makoista Mittumaaria voisulan perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tarina! Oikein kauniista Juhannusta myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ah, muhkeat omelaletut olivat herkullinen Jussinpöydän jälkiruoka!
    Kiitokset reseptistä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tarina! Hyvä kun omenaletut maistuivat! Eikös olekin yllättävä, miten niin yksinkertainen ruoka voi olla niin maistuva?!

    Hei Tintsu! Tervetuloa Lautasellesi lukijaksi!

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...