sunnuntai 3. huhtikuuta 2011
Tonnikala-simpukkasalaatti
1 annos
Valmistusaika 15 minuuttia
1 ruukku Vihreä keiju’n Mix salaattia
100 g / ½ rasiaa tonnikalapaloja
85 g / 1 peltirasia John Westin’n savustettuja simpukoita
1 tomaatti
pala keltaista paprikaa
pala tuoretta kurkkua
1 keitetty kananmuna
kuivattua oreganoa
rouhittua mustapippuria
juustovoileipä+eväspussi
Huuhtele salaatti ja ravistele siitä vesi pois. Revi salaatista lehtiä ja asettele eväsrasian pohjalle. Huuhtele tomaatti, kurkku ja paprika, leikkaa niistä palat ja asettele ne rasiaan salaatin päälle. Asettele eväsrasiaan vielä tonnikalapaloja, simpukoita ja kanamunan lohkot. Valuta päälle simpukkarasiasta öljyä. Ripottele päälle kuivattua oreganoa ja rouhittua pippuria.
Huom! Voit tehdä eväsrasian ja juustovoileivän valmiiksi illalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Maistuis minullekkin. Hyvä salaatti todella töihin mukaan, taidan tehdä joku ilta.
VastaaPoistaHyvää alkaavaa viikkoa sinulle Voisula!
Hei Maiju! Minä otan usein samantyyppisiä salaatteja töihin evääksi mukaan. Juuri kalasalaatista tykkään eniten, laitan salaattiin savulohta, sardiineja, tonnikalaa tai simpukoita. Jäävuorisalaatti sopii siihen hyvin. Periaatteessa voi improvisoida ja tehdä salaatin raaka-aineista, mitä jääkaapissa löytyy ja mitkä sopivat yhteen. Kyllä on hyvä syödä töissä omia eväitä!
VastaaPoistaSinullekin hyvää viikkoa! Toivottavasti kohta tulee kevät...
Korjaus: jääsalaatti, ei jäävuorisalaatti.
VastaaPoista