tiistai 13. marraskuuta 2012

Suklaakiisseli - Shokolaadikissell


4 annosta
Valmistus 20 minuuttia

6 dl maitoa
0,75 dl maissitärkelystä
0,75 dl sokeria
3 rkl kaakota

Sekoita kattilassa kaikki ainesosat keskenään sekä nosta kattila kuumalle levylle. Sekoita vispilällä kunnes kiisseli paksuuntuu ja pulpahtaa. Nosta kattila
hellalta pois. Nosta kiisseli kauhalla jälkiruokamaljoihin ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoile kermavaahdon kera.

***

4 portsjonit
Valmistus 20 minutit

6 dl piima
0,75 dl maisitärklist
0,75 dl suhkrut
3 sl kakaopulbrit

Sega kôik koostisained potis omavahel läbi ja tôsta pott kuumale pliidile. Sega kogu aeg vispliga segu kuni see muutub paksuks ja mullid tôusevad pinnale. Tôsta
pott pliidilt ära. Tôsta kulbiga kisselli magustoidunôudesse ja raputa peale suhkrut. Serveeri vahukoorega.

2 kommenttia:

  1. Minäkin teen suklaakiisseliä silloin tällöin. Joskus jätän sokerin pois ja pistän makeaa hilloa jäähtyneen kiisselin päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makea hillo sopii varmasti suklaakiisselin kanssa. Se on niin helppo ja hyvä jälkiruoka.

      Poista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...