tiistai 13. marraskuuta 2012
Suklaakiisseli - Shokolaadikissell
4 annosta
Valmistus 20 minuuttia
6 dl maitoa
0,75 dl maissitärkelystä
0,75 dl sokeria
3 rkl kaakota
Sekoita kattilassa kaikki ainesosat keskenään sekä nosta kattila kuumalle levylle. Sekoita vispilällä kunnes kiisseli paksuuntuu ja pulpahtaa. Nosta kattila
hellalta pois. Nosta kiisseli kauhalla jälkiruokamaljoihin ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoile kermavaahdon kera.
***
4 portsjonit
Valmistus 20 minutit
6 dl piima
0,75 dl maisitärklist
0,75 dl suhkrut
3 sl kakaopulbrit
Sega kôik koostisained potis omavahel läbi ja tôsta pott kuumale pliidile. Sega kogu aeg vispliga segu kuni see muutub paksuks ja mullid tôusevad pinnale. Tôsta
pott pliidilt ära. Tôsta kulbiga kisselli magustoidunôudesse ja raputa peale suhkrut. Serveeri vahukoorega.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Minäkin teen suklaakiisseliä silloin tällöin. Joskus jätän sokerin pois ja pistän makeaa hilloa jäähtyneen kiisselin päälle.
VastaaPoistaMakea hillo sopii varmasti suklaakiisselin kanssa. Se on niin helppo ja hyvä jälkiruoka.
Poista