lauantai 24. marraskuuta 2012
Joulusuklaa pähkinäsekoituksella ja rusinoilla – Jôulushokolaad pähklisegu ja rosinatega
20 palaa
Valmistus 15 minuuttia + vuorokausi
250 g Fazerin Bak&Dessert tummaa suklaata
noin 150 g Rainbow pähkinäsekoitusta (sisältää mantelia, hassel-, cashew-, saksan- ja pekaanipähkinää)
rusinoita
Aseta pienen uunivuoan sisälle leivinpaperi.
Sulata vesihauteessa suklaa. Sekoita joukkoon kourallinen pähkinäsekoitusta ja vähän rusinoita. Kaada sekoitus uunivuokaan leivinpaperin päälle ja tasoita se. Aseta pinnalle vielä pähkinöitä ja rusinoita. Anna kovettua huoneenlämmössä yön yli. Poista leivinpaperi ja leikkaa suklaalevystä pienemmät ruudut.
***
20 tükki
Valmistus 15 minutit + ööpäev
250 g Fazeri Bak&Dessert tumedat shokolaadi
umbes 150 g Rainbow pähklisegu (sisaldab mandlit, sarapuu-, india-, kreeka- ja pekaanipähklit)
rosinaid
Pane väikse ahjuvormi sisse küpsetuspaber.
Sulata veevannis shokolaad. Sega hulka peotäis pähklisegu ja veidi rosinaid. Kalla segu ahjuvormi ja tasanda see seal. Pane pinnale veel pähkleid ja rosinaid. Anna olla toasoojas üle öö ja muutuda kôvaks. Eemalda küpsetuspaber ja lôika suurest shokolaaditahvist väiksed ruudud.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aloin jo haaveilemaan palasesta glögin kanssa, näyttää niin herkulta! :-)
VastaaPoistaKiitos! Pidän itse siitä joulusuklaasta erittäin paljon! Valmistin jo toisen kerran sitä.
Poista