sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Pienet marenkipalat suklaan, mascarponen ja mansikoiden kera – Väikesed beseed shokolaadi, mascarpone ja maasikatega

Postauksen sponsori on Servaali.

Kaunista kesää!


15 marenkipalaa
Valmistus 15 minuuttia + suklaan kovettumisen aika


60 g marenkia / 15 marenkia
100 g valkoista leivontasuklaata

250 g mascarponea
½ tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
loraus sitruunamehua

15 samankokoista puhdistettua mansikkaa
15 sokeritonta suklaanappia
kesäkukkakoristekuvioita

Sulata valkosuklaa kulhossa mikrossa. Dippaa marenkeja suklaassa, anna ylimääräisellä suklaalla valua pois ja aseta marengit tarjottimelle sekä nosta ne jääkaappiin, missä suklaa kovettuu marenkien pinnalla.

Sekoita keskenään mascarpone, vaniljasokeri, sokeri ja sitruunamehu sekä nosta sekoitus lusikalla pursotinpussiin, millä on suutinosa. Sulje pussi tiiviisti sekä pursota marenkien päälle mascarponesekoitusta. Koristele marenkipalat mansikoilla, suklaanapeilla ja kesäkukkakoristekuvioilla. Nosta marenkipalat jääkaappiin tarjoilua odottamaan. Ennen tarjoilua nosta marenkipalat puhtaalle tarjottimelle ja korostele tarjotin kesäkukkakuvioilla. Tarjoile marenkipaloja cavan (K-18) kera.


***

Postituse sponsor on Servaali.

Ilusat suve!

Kuvien (vasemmalla ja alhaalla) cava on saatu Servaalilta - Piltidel (vasakul ja allpool) olev cava on saadud Servaalilt.


15 väikest beseed
Valmistus 15 minutit + shokolaadi kôvenemise aeg

60 g beseed / 15 tükki
100 g valget shokolaadi

250 g mascarponet
½ tl vaniljesuhkrut
1 sl suhkrut
lonks sidrunimahla

15 ühesuurust puhastatud maasikat
15 ühesuurust suhkruvaba shokolaadinööpi
suvelilledekoori

Sulata valge shokolaad kausi sees mikroahjus. Kasta beseetükid shokolaadi sisse ja nôruta üleliigne shokolaad ära ning pane beseetükid kandikule ning tôsta külmkappi, kus shokolaad muutub kôvaks besee pinnal.


Sega omavahel kausis läbi mascarpone, sidrunimahl, vaniljesuhkur ja suhkur ning tôsta mascarponesegu lusikaga tordipritsikotti, millel on otsik. Keera pritsikott tihedalt kinni ja pritsi iga beseetüki peale mascarponesegu. Kaunista beseed maasikate, shokolaadinööpide ja suvelilledekooriga. Tôsta beseed tagasi külmkappi serveerimist ootama ja enne serveerimist tôsta beseed puhtale kandikule. Kaunista kandik suvelilledekooriga. Serveeri kaunistatud beseed cavaga (K-18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...