perjantai 1. heinäkuuta 2011

Suklaajäätelö mansikkasalsalla

2 annosta

Valmistusaika 15 minuuttia (mansikkasalsan maustumisen aika n. 45 minuuttia – 1 h)

Tietenkin tex-mex-illan päätteeksi sopii parhaiden suklaajälkiruoka. Mansikkasalsa sopii erinomaisen hyvin meksikolaiseen teemaan sekä Suomen kesän mansikka-aikaan. Hellepäivät ovat kypsyttäneet mansikat punaisiksi ja makeiksi.

Nyt nautitaan makean kanssa makeaa!!!




Rainbow’n Gourmet suklaajäätelöä, mikä sisältää myös suklaakastiketta ja suklaalastuja
Rainbow’n suklaakauralastuja

Mansikkasalsa:
kotimaisia mansikoita
nippu sitruunamelissaa tai minttua
n. 0,75 dl vaahterasiirappia, siirappia tai juoksevaa hunajaa

Tee ennen tex-mex illan alkamista mansikkasalsa. Huuhtele n. 14-20 mansikkaa, leikkaa niiltä kannat pois ja leikkaa niistä pienet kuutiot. Pane mansikkakuutiot kannelliseen kulhoon. Hienonna nippu yrttiä ja lisää kulhoon. Lopuksi lisää siirappi tai juokseva hunaja. Kääntele salsaa ja jätä se jääkaappiin kannelliseen kulhoon maustumaan kunnes syödään alkupalaa ja grillikylkiä sekä nautitaan juomia.

Tee jälkiruoka-annokset kulhoon. Ota jäätelökauhalla jäätelörasiasta jäätelöpalloja ja aseta ne kauniisti jälkiruoka-astiaan. Lusikoi astiaan mansikkasalsaa ja pistä yksi suklaakauralastu koristeeksi jäätelöpallojen väliin pystyyn.

Tarjoile jälkiruoka vahvaan kahvin kanssa.

Tarjoiluehdotus: Tex-mex illan jälkiruoka, jälkiruoka, lasten juhliin, kesäiltaan, herkutteluun.

2 kommenttia:

  1. Ah, vilpoisaa maukasta ... nam & slurps!
    Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
  2. Hei Tarina! Tämä on hyvä jälkiruoka, söimme sen nopeasti pois, se vaan hävisi kulhosta pikavauhtia…

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...