sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sunnuntaiaamun chocoletut – Pühapäevahommiku chocopannkoogid


Namia! Chocoletut ovat hyvä vaihtelua perinteisille sunnuntaiaamun letuille, koska kaakaojauhe lettutaikinassa tekee letuista pikkaisen fiinimmät ja tietenkin chocoletut maistuvat kaakaolle. Paistoin alussa tavallisia lettuja ja noin puolessa välissä paistamista, lisäsin noin 1 rkl:n kaakaota tavallisen lettutaikinan joukkoon ja tarjosin chocolettuja vaniljamakuisen kermavaahdon ja mansikka-vadelma-mustaherukkahillon kera.


Kaakaojauheen määrä taikinassa on ihan vapaavalintainen ja riippuu siitä, miten paljon chocon makua haluat letuille. Letuille kermavaahtoa ja hilloa väliin ja päälle, hunnutettu kaakaota pinnalle ja ai että!, tulipas hieno ja maukas annos. En laita lettutaikinan ohjetta tähän postaukseen, koska se löytyy täältä. Maukkaita sunnuntaiaamun hetkiä! P.S. Ja tietenkin sunnuntailetut syödään aamutakki, pyjama/ yöpaita päällä ja aamutossut jalassa.

***


Namia! Chocopannkoogid on hea vaheldus tavalistele pannkookidele, sest kakaopulber pannkoogitaignas teeb kookidest viedi peenemad delikatessid ja muidugi chocopannkookidel on kakaomaitse juures. Küpsetasin alguses tavalised pannkoogid ja küpsetamise poole peal lisasin umbes 1 sl kakaopulbrit pannkoogitaignasse ja serveerisin chocopannkooke vaniljesuhkruga maitsestatud vahukoore ja maasika-vaarika-mustsôstramoosiga. Kakaopulbri hulk taignas on täiesti vabalt valitav ja sôltub sellest, kui palju choco maitset tahad kookidele. Pannkookidele moosi ja vahukoort vahele ja peale, kakaopulbrit pinnale ja oi-oi! kui hea portsjon tuli välja. Ma ei pane pannkookide retsepti siia postitusse, sest see leidub siit. Maitsvaid pühapäevahommiku hetki! Ja muidugi pühapäevapannkoogid süüakse hommikumantel, pidzaama/ öösärk peal ning toasussid jalas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...