perjantai 11. huhtikuuta 2014

Vuokamunakas parsalla – Vormiomlett spargeliga


2-4 annosta
Valmistus 20 minuuttia

4 kananmunaa
3 dl maitoa
½ pkt Brodway Sourcream-Onion dip’ia
5 parsatankoa
voita
jauhettua mustapippuria

Huuhtele parsatangot, leikkaa niiltä kuivat kannat pois ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta vesi pois.

Voitele pieni uunivuoka. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niitä haarukalla. Lisää maito ja dippisekoitus sekä vatkaa joukkoon. Kaada munasekoitus uunivuokaan ja aseta parsatangot vuokaan munasekoituksen joukkoon. Jauhaa pinnalle mustapippuria ja aseta pinnalle pieniä voinokareita.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10-15 minuuttia kunnes munakas on hyytynyt. Tarjoile paistetun pekonin ja raastetun parmesaanin kera.

***


2-4 portsjonit
Valmistus 20 minutit

4 kanamuna
3 dl piima
½ pkt Brodway Sourcream-Onion dip’i
5 sparglit
vôid
jahvatatud musta pipart

Loputa sparglid vee all, lôika nende kuivat varreosad ära ja keeda neid soolaga maitsestatud vees umbes 2 minutit. Nôruta vesi pealt ära.

Määri väike ahjuvorm vôiga. Löö kanamunad kausi sisse katki ja klopi kahvliga lahti. Lisa piim ja dipisegu ning klopi ained omavahel läbi. Kalla munasegu ahjuvormi ja aseta spargelid selle sisse. Jahvata pinnale musta pipart ja pane peale väikseid vôitükke.

Küpseta ahju keskmisel kôrgusel 200 kraadis umbes 10-15 minutit kuni omlett on hüüpinud. Serveeri praetud peekoni ja riivitud parmesani juustuga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...