perjantai 4. huhtikuuta 2014

Testissä Arcos puukuitulauta – Testimisel Arcos puukuidust lôikelaudMainospostus. Yhteistyössä Blogat ja Chez Marius.

Sain Blogatin Arcos-kampanjan kautta Chez Mariukselta testattavaksi Arcos puukuidusta leikkuulaudan (30,5x23 cm). Tuoteselostuksesta lukee, miten puukuitulaudan etuna on sen tavallista massiivipuulautaa parempi kosteudensieto. Lisäksi biopuukuidusta valmistetun leikkuulaudan voi pestä huoletta astianpesukoneessa eikä sitä tarvitse hioa taikka öljytä kuten perinteistä massiivipuulautaa. Arcoksen puukuitulauta on huomattavasti perinteisiä puulautoja ohuempi, se on kevyt ja kätevä ja tuntuu alkuun veitsen alla kovalta, mutta pehmenee nopeasti käytössä eli on muovileikkuulautaa ystävällisempi veitsen terälle. Puristetun puukuidun lämmönkesto on myös huomattavasti korkeampi kuin perinteisen puulaudan, joten sitä voi huoletta käyttää myös pannunalustana. Biopuukuitulaudat ovat saaneet NSF hyväksynnän ja täyttävät siis tiukat hygieniamääräykset.


Olen testannut puukuitulauta nyt muutaman viikon, leikannut sillä vihanneksia ja hedelmiä, yrttejä, kalaa ja lihaa. Leikkuulauta on veitsen terän alla kova ihan kuin leikkaisi raaka-aineita kovalla kivipinnalla. Alussa tuntui se oudolle, koska pinta oli minulle liian kova, mutta kaikkeen tottuu. Nyt Arcos puukuitulaudan päällä leikkaaminen on ihan tavallista hommaa. Olen pessyt sitä muutaman kerran astianpesukoneessa ja monia kertoja juoksevan lämpimän veden alla lavuaarissa. Mielestäni Arcos puukuitulauta on ihanan kevyt kädessä, sillä on hyvä napakka leikata raaka-aineita ja sitä on helppo huuhdella. Menin Blogatin Arcos-kampanjaan mukaan siksi, koska halusin itselleni uusia leikkuulautoja. Minulla on kotona kaksi melkein loppuun käytettyä ja rumaa muovista leikkuulauta sekä ne pitää heittää kohta pois. Siksi oli minulle ajankohtaista kokeilla uusia leikkuulautoja. Muutaman viikon testaamisen jälkeen suunnittelen vakavasti omilla rahoillaan toisen Arcos puukuitulaudan ostamista, koska niin paljon olen tyytyväinen tavaraan. Arcos puukuitulauta on monta kerta helpompi pestaa ja sille ei tartu raaka-aineista pikkupaloja ja raaka-aineiden oma väri ei värjää sitä epämiellyttävän näköiseksi kuten muovisille leikkuulautoille usein tapahtuu. Se on kevyempi ja kätevämpi kuten esimerkiksi puusta raskas leikkuulauta. Kaiken lisäksi on sen väri tumma minkä ansiosta se on tyylikäs ja sopiva nykyaikaiseen keittiöön. Kaiken lisäksi se ei ota keittiössä paljon tilaa ja sen voi ripustaa kokkuun. Tuotetakuu 10 vuotta!

***


Reklaampostitus. Koostöös Blogat ja Chez Marius.

Sain Blogatilt Arcos-kampaania kaudu Chez Mariuselt testimise jaoks Arcos puukuidust lôikelaua (30,5x23 cm). Tootejuhendis loeb, kuidas puukuidust lôikelaua eelis on selle tavalisest massiivipuust parempi niiskuse vastuvôtu vôime. Lisaks vôib biopuukuidust valmistatud lôikelauda pesta ilma vaevata nôudepesumasinas ning seda ei ole vaja lihvida ega ôlitada nagu traditsioonilist massiivipuust lôikelauda. Arcose puukuidust lôikelaud on tunduvalt ôhem traditsioonilisest puust lôikelauast. See on kergem ja seda on käes parem hoida ja alguses tundub see kôva noa all, aga pehmeneb kiiresti kasutuse käigus ehk teisiti öeldes on plastmassist lôikelauast noa terale sôbralikum. Pressitud puukuidu temperatuurikindlus on ka tunduvalt kôrgem kui traditsioonilise puust lôikelaua oma, nii et seda vôib hooleta kasutada ka pannialusena. Biopuukuidu lauad on saanud NSF heakskiidu ja täidavad ranged hügeenianôuded.

Olen testinud puukuidust lôikelauda nüüd môned nädalat, lôikanud sellel köögi- ja puuvilju, ürte, kala ja liha. Lôikelaud on kôva noa all. On tunne nagu lôikaks tooraineid kôval kivipinnal. Alguses tundus see imelikuna, sest pind oli minule liiga kôva, aga kôigega harjub ära. Nüüd on Arcos puukuidust lôikelaual lôikamine täiesti tavaline töö. Olen pesenud seda môned korrad nôudepesumasinas ja mitmed korrad sooja jooksva vee all. Minu arust Arcose puukuidust lôikelaud on käes mônus kerge, selle peal on hea kindel lôigata ja seda on lihtne loputada vee all ära. Otsustasin osaleda Blogati Arcos-kampaanias sellepärast, et tahtsin endale uusi lôikelaudu saada. Minul on kodus kaks kulunud ja vana plastmassist lôikelauda ja need peab varsti ära viskama, sest need on muutunud koledateks. Sellepärast oli minule aktuaalne proovida uusi lôikelaudade variante. Mône nädalase proovimise järgi plaanin tôsiselt oma rahaga osta veel ühe Arcose puukuidust lôikelaua juurde, sest olen sellega väga rahul. Seda on mitu korda lihtsam pesta ja sellele ei jää väikseid tooraine tükke külge ja toorainest tulev värv ei imendu lôikelauda ja ei värvi seda ebameeldivaks nii nagu plastmassist lôikelaudadega alati juhtub. See on kergem ja praktilisem kui näiteks raske puust lôikelaud. Kôige lisaks on selle värv tume, tänu millele see on stiilne ja sobib kaasaegsesse kööki väga hästi. See ei vôta köögis palju ruumi ja selle vôib riputada konksu otsa. Toote garantii 10 aastat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...