maanantai 17. joulukuuta 2012

Teurastamon joulukalenteri esittää: Ho’s Food – Teurastamo (Tapamaja) jôulukalender esitleb: Ho’s Food


Teurastamon joulukalenterin 3.ikkunassa esitellään sympaattista kiinalaista perhettä ja heidän ravintolaa. Tämä postaus kiinnosta varmasti juuri kiinan keittiön ystäviä.

Katso video täältä.

Lisäksi Teurastamon sivulla on tietoa uudesta arvonnasta. Ehdit vielä mukaan:

”Joka viikko arvomme myös jotain pientä hauskaa liittyen Teurastamoon tai Teurastamon yrittäjiin. Ho's Food-videon julkaisemisen yhteydessä avaamme arvonnan, joka alkaa 14.12.2012 ja päättyy 21.12.2012 klo 12.00. Voit osallistua arvontaan lähettämällä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) osoitteeseeninfo@teurastamo.com. Arvonnassa tällä viikolla 50€ lahjakortti ravintola Kellohalliin!”

***


Teurastamo (Tapamaja) jôulukalendri 3. aknas esitletakse sümpaatset hiina peret ja nende restorani. See postitus huvitab kindlasti just hiina köögi sôpru.

Vaata video siit.

Lisaks on Tapamaja lehel info uuest loteriist, kuhu pääsed veel osalema:

"Iga nädal loosime ka midagi väikest ja lôbusat, mis liitub Tapamajaga ja Tapamaja ettevôtjatega. Ho’s Food-video avaldamisega avame loterii, mis algab 14.12.2012 ja lôppeb 21.12.2012 klo 12. Vôid osaleda loteriis saates oma kontaktandmed (nimi, telefoni number ja maili-aadress) aadressile info@teurastamo.com. Loterii auhinnaks sellel nädalal on 50 euro kinkekaart restorani Kellohalli!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...