keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Teurastomon joulukalenteri esittää: Teurastamon Portti - Teurastamo (Tapamaja) jôulukalender esitleb: Teurastamon Portti (Tapamaja Värav)


Tervetuloa minun blogini lukijaksi, Life On Plate!

Teurastamon Portti on 2. luukku Teurastamon joulukalenterissa. Kun katsoin Roslundin lihakaupan videota, minun kiinnostus heräsi. Roslundin lihakaupasta videoesittelyn perusteella voi tilata teurastettujen eläinten ruhojen kaikkia osia sekä sisäelimiä. Periaatteessa kaikkea, mitä eläimessä on syömisen arvoista. Se antaa kotigurmeekokille erittäin suuria ruoanlaiton mahdollisuuksia ja se on tärkein tieto minulle siitä myymälästä.

Tässä esittely Teurastamon Portti:

Roslundin perinteikäs lihakauppa on avannut Helsingin Tukkutorin alueen Teurastamolle uuden aallon lihakaupan, Teurastamon Portin. Myymälä sijaitsee alueen sisäänkäynnin pittoreskissa portinvartijan rakennuksessa. Portista saat tutun lihakaupan valikoiman lisäksi herkullista kotiruokalounasta sekä lounasajan jälkeen Josper-hiiligrillissä valmistettuja lihaisia herkkuja.

Katso video täältä.

Teurastamon Facebook sivulla voit osallistua 50 euron arvontaan!

P.S. Teurastamon sivulla on tieto 16.12 tapahtuvasta maalaistentorista ja kirpputorista. Edustettu laaja valikoima suomalaisia luomutuotteita ilman välikäsiä. Lompakko mukaan, ostamaan ja myymään!

Katso myös 1. luukku Pasta Factory.

***Tere tulemast minu blogi lugejaks, Life On Plate!

Teurastamon Portti (Tapamaja Värav) on 2. aken Teurastamo (Tapamaja) jôulukalendris. Kui vaatasin Roslundi lihapoe videot (subtiitrid inglise keeles) , siis minu huvi ärkas. Roslundi lihapoe videoesitluse järgi vôib tellida sealt tapetud looma rümbi kôiki osasid ja ka sise-elundeid. Praktiliselt kôike, mida tapaloomas on söödavat. See annab kodugurmeekokale eriti suuri toiduvalmistamise vôimalusi ja see on minule tähtis info.

Siin on esitlus Teurastamon Portti:

Roslundi traditsioonidega lihapood on avanud Helsingi Hulgimüügi territooriumile Teurastamole (Tapamajja) uue laine lihapoe, Teurastamon Portti. Pood asub sissekäigu juures väravavalvuri ehitises. Väravast saad tuttava lihapoe valiku lisaks maitsvat kodutoitu lôunaks ning lôuna järgi Josper-söegrillis valmistatud lihadelikatesse.

Vaata video siit.

Teurastamo Facebookis vôid osaleda 50 euro loosimises!

P.S. Teurastamo lehel on info 16.12 toimuvast maaturust ja kirpputorist (kirbuturust, kasutatud asjade turg). Esindatud on lai valik soome mahetootjate tooteid ilma vahekäteta. Rahakott kaasa, ostma ja müüma!

Vaata ka 1. aken: Pasta Factory.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...