perjantai 3. helmikuuta 2012

Pauligin Makupari kilpailu, Cupsolo palkinnoksi - Pauligi Maitsepaar vôistlus, Cupsolo auhinnaks




FIN

Viime vuoden lopussa pyydettiin Pauligilta Voisula Makupari kilpailuun mukaan. ”Nyt on sinun vuorosi tehdä täydellinen makupari! Inspiroidu ruokabloggaajien tekemistä upeista resepteistä ja luo oma parisi Paulig kahveille. Osallistuneiden kesken arvotaan kolme Paulig Cupsolo-laitetta sekä 10 kahvipalkintoa!”

Osallistuin kilpailuun. Tammikuun puolessa välissä löysin miellyttävän yllätyksen sähköpostista, koska minulle ilmoitettiin Pauligilta, että olen voittanut Cupsolo-laitteen!

Suuret kiitokset Pauligille ihanasta palkinnosta!

Kävin hakemassa Postista paketteja ja niitä olikin peräti kaksi. Yhdessä Cupsolo-laite ja toisessa kahvikapselipaketteja (Cappuccino ja TAZZA-kaakao). Pääsimme heti perheen kanssa testaamaan laitetta ja olimme tyytyväisiä. Laitetta on helppo käyttää, se on todella hiljainen (meillä on olemassa vertailumahdollisuus edelliseen kahvikeittimeen, millä on kova ääni) ja saa nopeasti kupillisen lempikahvia valmiiksi. Cappuccinolle tuli päälle hyvä paksu vaahtokerros, se oli vahva ja piristävä. Kuuma kaakaokin maistui hyvin pakkaspäivällä ja kiva on se, että sitä voi juoda myös meidän perheen nuorin jäsen, meidän 3 v. tytär. Hänelle kaakao maistuikin hyvin ja hän joi heti kupillisen tyhjäksi. Näemme Cupsolo-laitetta meidän perheessä meidän toisen kahvikeittimen rinnalla juuri erikoiskahvien valmistamisella, silloin kun perheen jäsenet haluavat juoda kupillisen omaa mielikahvia. Juuri sellaisella ajatuksella Paulig Cupsolo-laitetta markkinoilla lanseeraa. Kävin eilen Isossa Omenassa ja kahvihyllyllä tutustumassa, mitä tämä lysti tulee meille maksamaan? Kapselipakkaus maksaa 6.80 ja riippuu erikoiskahvista, montako kapselia pakkaus sisältää. Eli Cappuccinon pakkauksesta saa juoda 8 mukillista, mikä tarkoittaa 0,85 senttiä per muki ja TAZZA-kaakoan tuotepakkauksessa on 16 kapselia, mikä tekee 0,42 senttiä per muki. Ihan sopiva ja voimien mukainen hinta keskituloiselle perheelle. Nyt pitää hankkia vielä mieluisat HotCool-juomalasit ja sitten voi fiilistellä kotona sohvan kulmassa istuen mielikahvin kanssa ja nauttia elämästä.

Seuraavassa postauksessa minun makupari Tuorejuustokakku Large ja Paulig Espresso Fortissimo.

+++++

EST

Eelmise aasta lôpus kutsuti Pauligilt Voisula Maitsepaari vôistlusest osavôtma. Vôistluse üleskutse oli:”Nüüd on sinu kord teha täiuslik maitsepaar! Inspireeru toidublogijate tehtud suurepärastest retseptidest ja loo oma paar Pauligi kohvile. Osalejate vahel loositakse välja kolm Paulig Cupsolo-kapselkohvimasinat ning 10 kohviauhinda!”

Eesti lugejatele täiendusena nii palju, et 2011 sügisel-talvel korraldas Paulig suure Maitsepaari vôitluse, kus osalejatel pidi väljamôelda täiuslik maitsepaar Pauligi kohvist ja kohvikôrvasest. Nii et see ei olnud kondiitritoodete vôistlus, vaid kokkusobivate maitsete vôistlus. Oma lemmikmaitsepaari sai hääletada Facebook’s ja 10 paremat pääsesid finaali, millest Pauligi zürii valis välja vôitja. Vôitjaks tuli blogi Decapitated Food, kellel oli maitsepaar ôuna-valgeshokolaadikook ja Paulig Espresso Originale kohvi.

Selle järel korraldas Paulig teise Maitsepaar vôistluse, kus olid need suurepärased auhinnad. Nii nagu ütlesin, mind kutsuti vôistlusele. Osalesin ja selle aasta jaanuari keskel leidsin oma suureks üllatuseks e-maili oma blogi postkastist, kus minule teatati, et olen vôitnud Cupsolo-kapselkohvimasina!

Suur tänu Pauligile imetoreda auhinna eest!

Käisin Postist pakke ära toomas ja neid oligi 2 tükki. Ühes oli Cupsolo-kapselkohvimasin ja teises kapselipakendid (Cappuccino ja TAZZA-kakao). Pääsesime kohe oma perega masinat testima ja jäime rahule. Masinat on lihtne kasutada, see on tôeliselt vaikne (meil on vôrdlusvôimalus kodus oleva eelmise kohvimasinaga, millel on kôva hääl ja just eriti kôva on see kohvijookide valmistamise ajal) ja sellega saab kiiresti kohvi valmis. Cuppuccinole tuli peale paks hea vahukord, see oli kange ja ergutav. Kuum kakaogi maitses hästi suure talvepakasega ja tore on see, et seda vôib juua ka meie pere noorim liige, meie 3-aastane tütar. Temale kakao maitsesgi ja ta jôi kohe oma tassi kakaod tühjaks. Näeme Cupsolo-kapselkohvimasinat meie pere teise kohvimasina kôrval just eriliste kohvide valmistamise jaoks, siis kui pereliikmed tahavad juua tassi oma lemmikkohvi. Just sellise ideega Paulig Cupsolot turul propageerib. Käisin eile Iso Omena (Suur Ôun) kaubanduskeskuses ja marketi kohviriiuli juures tutvumas, mida see lôbu meile maksma tuleb? Kapslipakend maksab Soomes 6.80 ja sôltub kohvist, mitu kapslit on pakendis. Niisiis Cappuccino pakendist saab juua 8 tassitäit, mis tähendab 0,85 senti per tass ja TAZZA-kakao toodepakend sisaldab 16 kapslit, mis teeb 0,42 senti per tass. Täiesti sobiv ja jôukohane hind keskmise palgaga perele. Nüüd peab veel ostma meeldivad HotCool-joogiklaasid ja siis vôib meeleolukalt oma lemmikkohviga diinavinurgas istudes nautida elust.

Järgmises postituses minu maitsepaar Toorjuustutort Large ja Pauligi Esptesso Fortissimo.

11 kommenttia:

  1. Onnittelut voitostasi ja kävijämäärä ennätyksestä! :) Blogiasi on kiva lukea ja olenkin ahkera "klikkaaja" sivustollasi kun etsin uusia reseptejä itselleni toteutettavaksi.
    Kiitos siis, että jaksat niitä tänne kirjoitella!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voitosta!
    Njam tuo makuparisi kuulostaa herkulliselta.
    Nyt vain täytyy maltaa ja odottaa.
    Aromikkaita & lämpimiä hetkiä pakkaspäiviin!

    VastaaPoista
  3. Hei Kimara! Kiitos! Bloggaamisesta on tullut helppoa rutiinia, minulla on jatkuvasti monia ohjeita jonossa odottamassa julkaisemista, mutta enää en ota siitä paineita. Käyn töissä ja ehdin/pystyn tekemään kuukaudessa n. 10 postausta. Kiva kun löydät täältä ohjeita, se tieto antaa tsemppiä jatkaa ohjeiden julkaisemisella jatkossakin.

    Hei Tarina! Kiitos sinullekin! Osallistuin siksi kilpailuun, että tuli idea ja näkemys. En halua väkisin tehdä mitään. Tämä lopputulos maistui meille molemmille, minulle ja puolisolle. Kakku oli meidän Uuden Vuoden Aaton pöydällä. Pakkasta onkin ollut kunnolla ja Cupsolo-laiteella olemme valmistaneet paljon kuumaa kaakaota, mikä pakkasella on maistunut hyvin. Kiva kun on kunnon talvi!

    Piparipulla! Moi ja kiitos sinullekin!

    VastaaPoista
  4. P.S. Tähän sopii lisätä, että Cupsolon uutusmaut, suomalaisten suosikkikahvit Juhla Mokka ja Presidentti tumma paahto, sekä English Breakfest Tea, Guatemala ja Crema Latte, on nyt saatavilla kaupoissa. Huomasin, että Paulig Shop'sta saa kapselipaketteja edullisempaan hintaan. Lähde: Pauligin sähköinen uutiskirje.

    P.S. Siia sobib lisada, et Cupsolo uued maitsed, soomlaste lemmikkohvid, mis on hästi tuntud ka Eestis, Juhla Mokka ja Presidentti tume röst ning English Breakfest Tea, Guatemala ja Crema Latte, on nüüd poodides. Panin tähele, et Pauligi Shop'ist saab kapslipakendeid odavamalt. Algallikas: Pauligi elektrooniline uudiskiri.

    VastaaPoista
  5. Nii tore võit!!! Olen ka enesele soovinud kapslimasinat soetada kuid pole veel valikut teinud. Kas Pauligi kapslimasina maitse on hea? Kas sa oled miskit muud ka proovinud? Näiteks Segafredo?
    Nende kahe vahel ma hetkel valin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On küll tore ja praktiline vôit! Cupsolo on siiani aktiivses kasutuses. Mul ei ole kogemust Segafredost. Meil on kodus Itaalia DeLonghi espressomasin ja siis Pauligin Cupsolo, mis on siis Shveitsi tehnikat. Vôrreldes DeLonghiga on Cupsolo väga vaikne ja väike, mis on suur edu köögitasanditel, sest neid on alati vähe. Näiteks kui ma ärkan hommikul vara esimesena, siis panen peale Cupsolo, sest sellega saab vaikselt oma esimesed kohvitassid kätte. Pauligil on Soome turule tulnud ka üsna suur valik kapslikohvisid, mh. soomlaste lemmikud Kulta Mokka ja President Tume Röst. Kohvi peale tuleb korralik vahukord, minu meelest need on sobivalt kanged (muidugi sôltuvalt kohvimargist). Seda on raske öelda, mis kellelegi meeldib. Minule meeldivad Pauligi Fortissimo, Supremo ja Guatemala. Ja Tazza, kaakaod jôime talvepakaste ajal palju. See on sobivalt kange ja magus, lapsele meeldis.

      Ma ei ole muid proovinud.

      Poista
    2. Mul on siin viga, Pauligil on Juhla Mokka kohv, ei Kulta Mokka. Vabandust!

      Poista
  6. No nüüd on mul veel rohkem mõtlemisainet,et mida soetada :) Kuid tänan info eest!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi-oi, ei oska aidata, sest maitseid on nii mitmesuguseid. Cupsolot mina näen ikkagi teise kohvimasinana majapidamises, millega valmistad tassi korraga erilist kohvi. Meile tuleks ainult Cupsolo kalliks, sest me joome nii palju kohvi. Cupsolo sobib büroosse, kus jood vahest paar tassi kohvi, vôi üksi asuvale inimesele, vôi eriliskohvide valmistamiseks. Suurema osa kohvist valmistame DeLonghiga, kuigi ka sellega saab valmistada espressot ja cappuccinot. Eks peab môtlema, mis on pere vajadused, vômalused ja mis see maksab. Kui käin ämma juures maal, siis ostan kohalikust marketist hulga erinevaid kapslikohvisid, sest seal on need 1 euro per pakend odavamad.

      Poista
  7. Käy katsomassa Paulig Cafe uusia sivuja, siellä on myös kaikenlaista kivaa ja uutta tietoja kesätapahtumista, palkintojakoa... saat vipinää kesään.

    Mine vaatama Paulig Cafe uut kodulehte, seal on ka kôiksugust toredat ja uut infot suvesündmustest, auhinnajagamist... saad säbinat suvesse.

    VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...