maanantai 27. helmikuuta 2012

Haaste BLOG - Väljakutse BLOG


FIN Sain ::Piparipullalta:: haasteen BLOG. Suuri kiitos Piparipullalle minun muistamisesta! Sen haasteen avulla halutaan tuoda esille hyvällä sisällöllä blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Haasteen pitää antaa eteenpäin 4-5 blogille. Tämä haaste on todellinen haaste, koska olen huomannut, että Suomessa niin monella ruokablogilla on lukijoita alle 200 ja Eestissä on harvemmin Lukijat gatget’a blogeissa olemassa, mutta monella blogilla on suuri lukijamäärä. Päätin antaa haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:

EST Sain ::Piparipullalt:: väljakutse BLOG. Suur tänu Piparipullale minu meelespidamise eest! Selle väljakutsega tahetakse esile tôsta hea sisuga blogisid, millel on lugejaid alla 200. Väljakutse peab edasi andma 4-5 blogile. See väljakutse on tôeline väljakutse, sest olen tähele pannud, et Soomes nii paljudel toidublogidel on lugejaid alla 200 ja Eestis on üsna harva Lugejad gatget blogides olemas, aga blogidel on suur lugejahulk. Otsustasin väljakutse anda edasi järgmistele blogidele:

1. Birxi köök
2. Cooking Delicious Dreams
3. Lukan Lusikassa Ruokablogi
4. Kaakao kermavaahdolla
5. Tarinan tupa

3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta.
  Jatkoblogini aiheesta näkyy huomenaamulla kello 09.00.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :-)

  Täällä flunssaisena tulin nopeasti käymään tietokoneella ja luin kommenttisi. Blogini voi laittaa sivupalkkiin :-) Teen itsekin jossain vaiheessa linkkilistan omaan blogiini, kunhan tästä tervehdyn. Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä, Luka! Olet nopea ja tarkka!

  Parane pian, Mimosa! Laitoin jo blogisi sivupalkkiin.

  VastaaPoista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...