sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Crave Vineyards Zinfandel, Stefan’s Steakhouse´n nimikkoviini – Crave Vineyards Zinfandel, Stefan’s Steakhouse’i oma vein

FIN Mainospostaus. Yhteistyössä Steafan’s Steakhouse ja Restamax. (Klikkaa kuvilla, niin ne muuttuvat isommiksi).
EST Reklaampostitus. Koostöös Stefan’s Steakhouse ja Restamax. (Kliki piltidel, siis need muutuvad suuremateks).


FIN Minulla oli perjantaina 11.3 tosi kiva käynti Helsinkiin keskustaan Korkeavuorenkadulle ravintolaan Stefan’s Steakhouseíin, missä oli Stefan’s Steakhouse’n nimikkoviinin lanseeraustilaisuus median edustajille.

EST Minul oli reedel 11.3 väga tore käik Helsingi kesklinnas Korkeavuorenkadul restorani Stefan’s Steakhouse’s, kus toimus Stefan’s Steakhouse’i oma veini tutvustamine meedia esindajatele.


FIN Kun ehdin Korkeavuorenkadulle ja aloin katselemaan ympärille, että olenko minä oikeassa paikassa, näin ravintolan ulko-oven edessä Stefan Richteria seisomassa. Olinhan minä oikeassa paikassa!

EST Kui ma jôudsin Korkeavuorenkadule ja hakkasin enda ümber ringi vaatama, et kas olen ôiges kohas, nägin restorani välisukse ees ei kedagi muud kui Stefan Richterit ennast seismas. Olin mina ôiges kohas!FIN Silloin kun puhutaan Stefan Richteristä, puhutaan myös hänen huumorintajustaaan ja se selvisi minulle saman tien, koska ravintolan ulko-ovi oli ehtinyt mennä lukkoon ja näin alkoi Stefanin tyylissä sisään pyrkiminen ravintaloaan… No lopuksi tultiin ravintolan sisältä avaamaan meille ovi ja päästin sisään.

EST Siis kui räägitakse Stefan Richterist, räägitakse ka tema huumoritajust ja see selgines minule otsekohe, sest restorani välisuks jôudis lukku klôpsatada ja Stefan hakkas omas stiilis sisse pürgima… No lôpuks tuldi seestpoolt ust avama ja pääsesime restorani sisse.


FIN Tilaisuus oli Stefan Richterin näköinen. Hän kertoi viinin valmistusprosessista, miten hän matkusti Suomi-Kalifornia-Suomi-Kalifornia ja lopuksi viini testattiin sommelierin kanssa. Lopputulos on erinomainen ja hän (Stefan) voi nyt rauhassa kuolla. ”Kysykää lisää,” ilmoitti Stefan. Päästiin maistelemaan sitä viini-helmeä.

EST Meedia sündmus oli Stefani moodi. Ta rääkis veini valmistamise protsessist, kuidas ta oli reisinud Soome-Kalifornia-Soome-Kalifornia-Soome ja lôpuks veini testiti koos sommeljeriga. Lôpptulemus on suurepärane ja tema (Stefan) vôib nüüd rahulikult ära surra. ”Küsige juurde,” teatas Stefan. Pääsesime maistma seda veinipärli.


FIN Crave Vineyrds oli laitettu kauniisti esille lasiseinien taakse viinihuoneeseen. Virallisessa esittelyssä kuvataan viiniä rubiininpunaiseksi. Se on erittäin runsas ja täyteläinen. Tuoksu hillomainen, täynnä kypsää marjaisuutta sekä tammitynnyrikypsytyksen mukaan tuomia kahvin, suklaan ja toffeen aromeita. Täydellinen tarjoilulämpötila on 16-18 asetta. Viini on täydellinen valinta grillatuille liharuoille sekä huippulaatuisille hampurilaisille. Viini on valmistettu 100%-sti Zinfandel rypäleistä. Köynnösten keski-ikä on +40 vuotta. 15% viinistä kypsytettiin 9 kuukautta uusissa ranskalaisissa sekä amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Alkoholipitoisuus 15.2%. Jäännössokeria alle 1 g/ litra ja kokonaishappopitoisuus 6.2 gr / litra. Viini on saatavilla kaikissa Stefan´s Steakhouse´n ravintoloissa Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Rukalla maaliskuussa 2016.

EST Crave Vineyrds oli pandud kaunilt esile klaasseinetega veinituppa. Veini ametlikus broz¨¨ris oli veini kirjeldadatud rubiinipunaseks. See on eriti rikkalik ja täidlane. Lôhn on moosilôhnaline, täis küpset marjasust ning tammevaatide kaasa toodud kohvi, shokolaadi ja karamelli aroome. Täiuslik serveerimistemperatuur on 16-18 kraadi. Vein on täiuslik valik grillitutele lihatoitudele ja tippkvaliteetsetele burgeritele. Vein on valmistatud 100%-lt Zinfandel viinamarjadest. Viinapuude keskmine eluiga on + 40 aastat. 15% veinist küpsetati 9 kuud uutes prantuse ning ameerika tammevaatides. Alkoholisisaldus on 15.2%. Jääksuhkrut alla 1 g / liiter ja kogu happesisaldus on 6.2 gr/liiter. Vein on saadaval kôikides Stefan´s Steakhouseí restoranides Tamperes, Helsingis, Turus, Jyväskyläs ja Rukal märtsis 2016.


FIN Viiniä tarjoiltiin meille Stefan’s Steakshouse’n makujen kera.
EST Veini serveeriti meile koos Stefan´s Steakhouse’i maitsetega.


FIN Tietenkin oli viini erinomaista ja seurustelun aikana uskalsin minäkin omia kommentteja viinistä lausua. Nautiskelun aikana heräsi minulle heti mielikuva kesän grillijuhlasta kotipihalla, missä on ilmassa ihania grillituoksuja, odotellaan herkkuja grillistä, seurustellaan vieraiden kanssa ja nautitaan viinistä, on kiva leppoisaa tunnelmaa. Viini sopii niin kuumien kuin kylmien liharuokien kera. Erityisesti tykkäsin karpalomarinoidusta porosta punajuuripetillä (kuvassa lautasella ylhäällä oleva suupala). Poro oli murea, keitetty punajuuri makeahko ja mietoa ja jälkimaussa poksahti vielä pippuri kielelle. Viini oli niin erinomaista ja mutkatonta, että se varmasti taipuu hyvin monen ihmisen makuun.

EST Otse loomulikult oli vein suurepärane ja seltskonnavestluse ajal julgesin ka mina oma kommentaare esitleda. Veini nautimise ajal tuli mulle silmade ette suve grillipidu kodu ôuel, kus ôhul on mônusaid grillilôhnasid, külalised ootavad deliketesse grillist, ihmised on heatujulised, räägivad omavahel ja naudivad veinist ja on mônus meeleolu. Vein sobib nii kuumade kui külmade roogadega. Minule meeldib eriti palju jôhvikas marineeritud pôhjapôder punapeedil (pildil üleval olev suupiste). Pôhjapôdra liha oli mure, keedetud punapeet oli veidi magus ja mahe ning jälgimaitses lôhkesid veel piparad keelel. Vein oli nii otsekohene ja suurepärane, et see kindlasti sobib väga paljude inimeste maitsemaailmaga kokku.


FIN Stefan oli hyvin varattu ja mediaedustajat jonottivat hänen haastattelun vuoroa. Silti ehdin hänelle sanoa mielipiteensä viinistä. ”On todella hyvä viini!”. ”On kyllä!” kuittasi Stefan minulle.

EST Stefan oli väga höivatud ja meediaesnidajad olid järjekorras, et saada temalt intervjuud. Jôudsin siiski talle hôigata oma arvamuse veinist. ”On küll väga hea vein!”. ”On küll!” hôikas Stefan minule vastu.


FIN Minä kuvaan aina paljon ravintolan sisustusta, koska se kuvaa sitä maailmaa, mitä ravintola viestittää. Stefan´s Steakhouse´n interiöörissä on paljon lämpimiä sävyjä ja kodikasta loistoa.

EST Mina pildistan alati palju restoranide sisustust, sest see iseloomustab maailma, millest restoran interjöör meid informeerib. Soojad värvid ja kodust hiilgust.
FIN Seinillä on paljon kuvia Stefanista. Selväksi tuli, että se on Stefan’s Steakhouse.
EST Seintel palju pilte Stefanist. Selgeks tuli, et see on Stefan´s Steakhouse.FIN Stefanin olohuone.
EST Stefani elutuba.
FIN Lisää tunnelmakuvia.
EST Veel meeleolupilte.FIN Kiitos Stefan, Stefan’s Steakhouse’n henkilökunta ja Restamax! Oli kiva piipahtaa teidän luona. Uskon, se ei jää viimeiseksi kerraksi.

EST Suur tänu Stefan, Stefan’s Steakhouse’i personal ja Restamax! Oli tore käia teie juures. Usun, se ei jää viimaseks korraks.


FIN Blogijalle: Kutsu viinin lanseeraustilaisuuteen.
EST Blogijale: Kutse veini tutvustamise meediasündmusele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...