sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Juttu Voisulasta uudessa Reginassa - Jutt Voisulast uues ReginasUuden Regina lehden päätoimittaja Sanna Tiihonen-Korppi pyysi minulta haastattelun. Annoin haastattelun ja pidin tiukasti uuden Regina lehden julkaisemisen salaisuutta kunnes uusi Regina ilmestyi 7.2.13 Suomessa ja viikko myöhemmin Eestissä. Oli mielenkiintoinen projekti ja vaikka lehdessä julkaistiin yhden sivun kokoinen palsta minusta, joutuin aikalailla miettimään vastauksia. Vastaukset lehdessä ovat minun näköisiä, vaikka Sanna on kirjoittanut niistä oma jutun ja toimitus on muokannut sen A4:n tilaan. Nyt teen jutusta Sannan luvalla postauksen.

***

Uue Regina ajakirja peatoimetaja Sanna Tiihonen-Korppi küsis minult, kas soostun andma intervjuud. Andsin intervjuu ja pidin suu kinni Regina ajakirja ilmumise saladust kuni ajakiri ilmus 7.2.13 Soomes ja nädal hiljem Eestis. Oli huvitav projekt ja kuigi ajakirjas avaldati ühe lehe suurune jutt, pidin mina süvenenult môtlema vastuseid. Vastused on minu näölised, kuigi Sanna on kirjutanud sellest oma jutu ja toimetus lühendanud selle A4 suuruseks. Nüüd teen jutust Sanna loal postituse.6 kommenttia:

 1. Õnneks olgu. Sinu blogi on tõesti väga huvitav ja ideerikas.
  Mõni kord see on abiks olnud, kui olen mõelnud, mida täna toituks teha. Iga postituse ma küll lugemas käin, aga laisk kui olen, kommenteerimine jääb ilma kirjutamata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tore kuulda! Ka mina käin ideesid korjamas. Huvitavaid retsepte on väga palju, vähem on aega neid kodus katseda, aga kusagile tagaajudesse jääb idee mida kasutan. Ka mina ei jôua alati kommentaari kirjutada, käin vaatamas. Ega see ei olegi paha. Mina ei nôua oma lugejatelt kommenteerimist. See on tore, aga ei kohustuslik. Tänapäeval nôutakse nii mitmes kohas tagasisidet, mis on väsitav. Tahaks ainult olla. Mina annan rahulikult oma lugejatel olla. See on parim meelelahustus ja lôôgastus.

   Poista
 2. Onnittelut Lautasellesi!
  Kauniita kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarina! Sinullekin kauniita kevätpäiviä!

   Poista
 3. Tämä oli kiva juttu ruokabloggaajasta ja taustoista! Pidin.
  Hienoja maaliskuun päiviä sinulle Urve :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä kun juttu onnistui. Oli hyvä toimittaja. Itse en osa sitä arvioida, koska se kaikki on minulle niin jokapäiväistä ja tavallista.

   Poista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...