tiistai 29. tammikuuta 2013

2 x New Blog Love


Tuplayllätys, tuplasydän, tuplatunnustus New Blog Love. Yksi tunnustus Piparipullalta ja toinen Tupulta. Suuret kiitokset teille, rakkaat blogiystävät!

Minun pitää nyt jakaa tunnustus viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.

Nyt on näin, että en ole enää kauan kauan vieraillut kovin monessa blogissa, olen enemmän keskittynyt omaan blogiin. En tunne uusia blogeja, joten annan poikkeuksellisesti tunnustuksen eteenpäin oman blogin lukijoille ja uskon kovasti, että heitä on enemmän kuin 200.

***

Tuplaüllatus, tuplasüda, tuplatunnustus New Blog Love. Ühe sain Piparipullalt ja teise Tupult. Suured tänud teile, armsad blogisôbrad!

Pean andma tunnustuse edasi viiele blogile, kellel on vähem kui 200 lugejat.

Nüüd on nii, et ma ei ole kaua kaua enam käinud kuigi palju teiste blogides, olen olnud rohkem süvendunud oma blogisse. Ma ei tunne uusi blogisid ja nii annan erandlikult tunnustuse edasi oma blogi lugejatele ja usun, et neid on rohkem kui 200.

2 kommenttia:

 1. Onnea huomionosoituksesta!
  Olet sen ansainnut.
  Mukavaa talventuiskupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suuri työ blogin kanssa on tehty. Sen huomaa silloin kun katsoo taaksepäin, mutta lukijat ovat paljon innostaneet minua ja näen, miten blogin lukijamäärät ovat jatkuvassa nousussa. Enää en tee välipostauksia ilmoituksella, että taas tuli uusi lukijamääräennätys. Kai sitä näkee, että lukijoita tässä ihan sopivasti riittää.

   Poista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...