keskiviikko 13. lokakuuta 2010
Munapasta-jauhelihalaatikko
4-6 annosta
Valmistusaika noin 40 minuuttia
400 g naudan jauhelihaa
noin 250 g / ½ pkt munapastaa / Fettuccine (sisältää durumvehnää, kanamunaa ja vettä)
2 kananmunaa
3 dl maitoa
suolaa
jauhettua mustapippuria
jauhettua paprikaa
nokare voita
ruokaöljyä
(voi käyttää myös yrttejä: oreganoa, basilikaa, pizzamaustetta jm. sopivaa)
parmesanijuustoa
ketsuppia
Pane uuni lämpenemään 225 asteeseen. Keitä munapasta, katso pakkauksen ohje ( 8 min.). Siivilöi se ja valuta vesi pois.
Voitele vuoka. Ruskista kuumalla voi-öljypannulla jauheliha. Lisää suola, pippuri, paprika ja yrtit. Kääntele kattilassa varovasti keitetty munapasta ja ruskistettu jauheliha keskenään. Kaada varovasti seos vuokaan ja levitä se tasaiseksi.
Vatkaa kulhossa munat ja maito keskenään. Kaada munamaito vuokaan pastan ja jauheliha päälle. Nosta vuoka uunin keskitasolle ja kypsennä noin 20-30 minuuttia tai kunnes munapastalaatikko on kypsä ja pinnalta kauniin ruskea.
Syö parmesanijuustoraasten ja/tai ketsupin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti