maanantai 24. marraskuuta 2014

GAEA uutusoliivien tuotetestaus – GAEA uute oliivide testimine


Yhteistyössä: Ruokala.fi ja Haugen-Gruppen Oy

Ruoka.fi sivusto haastoi minutkin mukaan testaamaan GAEA:n oliivien uusia makuja. Yhteensä tarttui haasteeseen 30 ruokablogia. Tuotetestauksen lisäksi he suosittelevat oliiveille uusia makuyhdistelmiä. Voit lukea ruokabloggaajien kommentteja Ruoka.fi sivulta ja katsoa kuvia bloggajien herkullisista oliivivinkeistä. Myös minun mielipiteitä löytyy kommenttilistalta. Minä valmistin illanistujaisia varten ison tarjoilualustan erilaisilla suupaloilla antipasto tyylissä, missä mm. löytyi oliiveja. Ehdotin kyllä kahta uutta oliivien makuyhdistelmää, mutta sivulle on päässyt rosmariini-timjami-valkosipuli-(mustapippuri) makuyhdistelmä. Mielestäni rosmariini-timjami-valkosipuli-(mustapippuri)-oliivit makuyhdistelmänä sopii niin vaalean kuin punaisen lihan kanssa ja miksei kalan kanssa. Niitä voi käyttää sama hyvin alkupaloina, salaateissa ja kuumissa ruuissa. Universaalinen ja monikäyttöinen makuyhdistelmä.


Pusseihin pakatut GAEA-oliivit valmistetaan ja pakataan menetelmällä, jonka ansiosta oliivit säilyttävät ainutlaatuisen tuoreuden. Heti sadonkorjuun jälkeen oliivit marinoidaan ja pakataan uudelleen suljettaviin pusseihin lisäämättä niihin yhtään ylimääräistä nestettä.

Käy ihailemassa ja äänestämässä omaa lempimakua Ruoka.fi sivulla. Luvassa hienoja palkintoja. Äänestysaika on 8.12.2014 asti.

Ruokablogijalle: GAEA:n oliiveja ja oliiviöljyä

***


Koostöös: Ruokala.fi ja Haugen-Gruppen Oy

Ruoka.fi kutsus ka mind GAEA uute oliivimaitsete testimisele. Üleskutsega ühinesid 30 soome toidublogi ja muuhulgas soovitasid nad oliividele uusi maitsekooslusi. Vôid lugeda toidublogijate kommentaare Ruoka.fi lehelt ja vaadata pilte blogide maitsvatest oliiviettepanekutest. Ka minu arvamusi leidub kommentaaride hulgast. Mina valmistasin ôhtuse koosviibimise jaoks suure serveerimiskandiku erinevate suupaladega antipasto stiilis, kus mh. oliive. Mina tegin ettepaneku kahele maitsekooslusele, aga Ruoka.fi lehele on pääsenud üks maitsekooslus rosmariin-tüümian-küüslauk-(must pipar)-oliivid. Minu arust see maitsekooslus sobib nii valge kui punase lihaga ja miks mitte ka kalaga. Neid oliive vôib kasutada sama hästi eelroaks, salatites kui kuumades toitudes. Universaalne ja mitmekülgne maitsekooslus.


Pakendatud GAEA-oliivid valmistatakse ja pakendatakse meetmel, tänu millele oliivid säilitavad oma ainulaadse värskuse. Kohe saagikoristamise järgi oliivid marineeritakse ja pakendatakse uuesti sulgevatesse väikestesse kottidesse lisamata sinna üleliigset vedelikku.

Mine imetelma ja hääletama oma lemmikmaitset Ruoka.fi lehel. Hääletajate vahel loositakse välja ilusaid auhindu. Hääletusaeg kestab 8.detsembrini 2014.

Toidublogijale: GAEA oliiveja oliiviôli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...